Sfeerimpressies van Axor en Hansgrohe douches

Flash Player hier downloaden

Twee merken - ontelbare mogelijkheden

Hansgrohe biedt u uniek ontworpen, verfrissend andere producten

De Hansgrohe groep biedt twee verschillende merken. Hansgrohe is vernoemd naar de oprichter van de ondernemer en staat sinds 1901 symbool voor innovatieve kwaliteitsproducten uit het Zwarte Woud: duurzaam, milieuvriendelijk en van de hoogste kwaliteit. Sinds 1993 werkt het designermerk Axor samen met 's werelds meest gerenommeerde designers en interieurdesigners voor het ontwerpen en ontwikkelen van premium producten, uitgebreide badkamercollecties en complete badkamerconcepten. Beide merken bieden vele oplossingen voor het vormgeven van badkamers en keukens. Om u de beste begeleiding te bieden, vindt u hier diverse tips voor het vinden van de door u gewenste producten in onze productwereld. Bijvoorbeeld op merk, op productcategorie of andere services.

Vrouw, Hansgrohe Metris wastafelkraan.

Bent u op zoek naar een multifunctionele douche of kraan? Wilt u een hele nieuwe dimensie toevoegen aan het plezier dat met u met water beleeft? Hansgrohe help u graag met haar brede assortiment aan hoogwaardige producten die aan uw wensen voldoen. En passen bij ieder budget en iedere doelgroep.

Axor kranen-skyline.

Individuele badkamerideeën, succesvolle designers, adembenemende ruimteconcepten: Naar de badkamercollecties van Axor.

Badkamerambiance met Axor Starck.

Zoekt u iets nieuws voor uw douche, bad, wastafel, toilet/bidet of uw aanrecht?

Axor Citterio kranen in diverse lengtes: aangepast aan uw persoonlijke wensen.

Heeft u iets perfect passends nodig voor uw badkamer of voor uw keuken? Houdt u van unieke, bijzondere en individuele oplossingen?

Alle Hansgrohe downloads in één oogopslag.
Alle producten van Hansgrohe en Axor vindt u ook in onze catalogi en brochures.
Vrouwe onder de douche kijkt onder haar handen door

Met Hansgrohe kunt u producten en technologieën met toegevoegde waarde en een kwaliteitslabel verwachten.

Als u een onderdeel nodig heeft voor uw Hansgrohe of Axor product, dan vindt u dit in de officiële Hansgrohe onderdelen webwinkel.

Hansgrohe gebruikt cookies om u de best mogelijke service te kunnen bieden. Als u doorsurft op de website, zonder uw instellingen te wijzigen, gaat u akkoord met het cookie-gebruik.

   

OK

Apps & services voor tablets

Nu ontdekken