Moderne handdouche - zeer eenvoudig in gebruik.
Mengkraan, douche en meer in de moderne badkamer

Het dreamteam voor jouw badkamer: de badkamerproducten van het merk hansgrohe

De badkamer is niet alleen maar een wasruimte – het is woonruimte met wellness factor. Douchezones worden steeds groter en nieuwe materialen zoals glas geven de badkamer een nieuwe, moderne uitstraling. Met producten van hansgrohe wordt uw badkamer comfortabeler. Duik in de badkamerwereld van hansgrohe en ontdek de expressieve stijlwerelden, innovatief design en behulpzame functies.

Nieuws van het merk hansgrohe

Ontdek onze nieuwe producten voor hoogwaardig badkamerdesign

Individueel badkamerdesign met douches, mengkranen en thermostaten van hansgrohe

Als je je nieuwe huis wilt inrichten of een hoogwaardige renovatie wilt uitvoeren, speelt de vormgeving van uw badkamer een doorslaggevende rol. De doelstellingen van moderne badkamerplanning gaan al geruime tijd veel verder dan nuchtere functionaliteit. Naast innovatieve technologie voor verantwoordelijk waterplezier staan ergonomisch comfort en schonheid centraal. Struin door ons omvangrijke assortiment en vind heel eenvoudig het ideale product voor jouw persoonlijke wellness-oase. Van mengkraan tot aan accessoires: met een grote verscheidenheid aan vormen, materialen en functies brengt je uw eigen sfeer in je badkamer.

Inspiratie en tips voor de realisatie van individuele badkamerconcepten

Modern badkamerdesign vereist een totaalplanning. Allerlei details verdienen aandacht en besluitvaardigheid, want zij beïnvloeden het inrichtingsconcept nadrukkelijk. Als ervaren fabrikant van badkamerkranen is hansgrohe jouw betrouwbare partner bij alle kwesties omtrent individueel badkamerdesign. In de fase van de besluitvorming ondersteunt hansgrohe jou met trends en innovaties in de moderne badkamer. Duik in een wereld van droombadkamers en struin rond in de hansgrohe stijlwerelden.

Als de functionele en esthetische randvoorwaarden van de badkamerplanning duidelijk zijn, vind je in de badkamer- adviestool van hansgrohe behulpzame tips voor het uitvoeren van jouw plannen. Op de voorgrond hierbij staat de werkwijze op het gebied van badkamerplanning, installatie, onderhoud en reiniging.

Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt