Hier vindt u reserveonderdelen voor douche, badkuip en badkuip.
Online onderdelencatalogus

Hansgrohe onderdelen

hansgrohe producten zijn ontwikkeld voor duurzaam gebruik. Mocht er in de loop der jaren toch ooit wat versleten raken, dan vind je hier de passende reserveonderdelen – natuurlijk origineel hansgrohe. Reserveonderdelen voor douche, mengkraan in badkamer of keuken hebben wij voor jou overzichtelijk in onze onderdelendatabase opgenomen.

Vind sneller het onderdeel voor je bad.
Hansgrohe helpt je met deze praktische online onderdelencatalogus vol gedetailleerde onderdelenoverzichten, waarmee je snel het juiste onderdeel vindt.

hansgrohe producten: snel onderdelen en technische details vinden

Wil je weten of een serviceonderdeel beschikbaar is of heb je vragen over een badkamer- respectievelijk keukenproduct, zoals hoe het werkt? De uitgebreide hansgrohe online onderdelencatalogus biedt je alles in één oogopslag.

In onze online database voor reserveonderdelen vind je alle producttechnische details, technische tekeningen en informatie over serviceonderdelen van alle hansgrohe series. Gedetailleerde explosietekeningen laten precies zien hoe de afzonderlijke componenten bij elkaar horen, zodat ook na de vervanging alles betrouwbaar werkt.

Bovendien vind je hier servicehandleidingen, montage- en servicevideo’s: zij bieden alle hulp voor de vervanging van defecte onderdelen. Af en toe zijn er hulpmiddelen nodig: gereedschappen en O-ringen vind je bijvoorbeeld in de rubriek ‘Speciale onderdelen’. Om te zorgen dat je hansgrohe producten lang mooi blijven, vind je in onze onderdelencatalogus ook de desbetreffende onderhoudshandleiding.

Online een kijkje binnenin het product nemen

Onze online onderdelencatalogus is een praktisch naslagwerk, dat zowel actuele als historische badkamer- en keukenproducten bevat. Voor alle producten zijn pdf-informatiebladen beschikbaar met onderdelenlijsten en artikelnummers. Dat is overzichtelijk en vereenvoudigt je bestelling bij de dealer.

Tekeningen, technische informatie, serviceonderdelen en nog veel meer vindt je overigens ook op onze productpagina's. Klik hiervoor simpelweg bij het product van uw interesse op ‘Technische gegevens’ en op ‘Toebehoren en reserveonderdelen’.

Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt