Sportsponsoring der Marke hansgrohe.
BORA-hansgrohe

Na topprestaties volgt diepgaande ontspanning

Passie voor water is het uitgangspunt voor ons engagement in de sport. Lichamelijke inspanning en het levenselixer horen tenslotte bij elkaar – net als hansgrohe bij de mooiste momenten met water. Wielrennen is innovatief, dynamisch en is, net als onze producten voor badkamer en keuken, populair bij zeer veel mensen. Daarom is hansgrohe officiële hoofdsponsor van het professionele cycling team BORA-hansgrohe.

Peter Sagan duscht mit hansgrohe Handbrause.
Peter Sagan, wereldkampioen wielrennen sinds 2015

Met hansgrohe beleef je de mooiste momenten met water. Het kostbare element water is onafscheidelijk verbonden met sport. hansgrohe helpt aldus bij het focussen op de volgende uitdaging en zorgt na een inspannende dag voor ontspanning onder de douche: motivatie en beloning tijdens het douchen wordt niet in de laatste plaats zeer gewaardeerd door topsporters die dagelijks topprestaties leveren. hansgrohe is daarom officiële hoofdsponsor van het professionele wielerteam BORA-hansgrohe: een sport die bijzonder dynamisch en innovatief is en een grote groep liefhebbers heeft, net als de hansgrohe producten in badkamer en keuken.

Team Bora-hansgrohe maakt tempo - onze topsporters in actie

*1.700 consumenten uit DE, UK, FR, NL en BE testten de handdouche (2013-2015) bij trnd, de grootste community voor participatiemarketing in Europa.

Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt