Sportsponsoring van het merk hansgrohe.
BORA-hansgrohe 

BEYOND RACING:
Teamspirit en persoonlijke motivatie 

Wat verbindt ons met wielrennen? Wij zijn fan van topkwaliteit en topteams. Zowel bij hansgrohe als in de wielersport: teamspirit is voor ons essentieel. Zo zijn we bijvoorbeeld sinds 2017 de officiële titelsponsor van het UCI World Tour Team BORA-hansgrohe. De motivatie van onze wereldwijd succesvolle wielrenners inspireert ons.

BEYOND RACING neemt een kijkje achter de schermen

Ben je enthousiast over topsport en volg je, zoals veel fans, de wielerwedstrijden? Dan vraag je je waarschijnlijk af wat de atleten beweegt om zich elke dag tot het uiterste te drijven. Wat is de bron van motivatie, hoe focussen de atleten zich op de volgende uitdaging en waar vinden ze steun?
Het format "BEYOND RACING" presented by hansgrohe neemt een kijkje achter de schermen en laat teamleden aan het woord, die het succes als team überhaupt mogelijk maken. Volg de persoonlijke ervaringen en gedachten achter de topprestaties van de wielerprofs.

hansgrohe is sinds 2017 de officiële titelsponsor en heeft zijn verbintenis al verlengd tot eind 2024. 

Mensen vormen de kern van het succesverhaal

Samen presteren, nieuwe energie opdoen na de wedstrijd, ontspannen en genieten van de vrijheid: de BORA-hansgrohe wereld zit vol met persoonlijke verhalen. Van de hipheid van de snor, die de jongens ter gelegenheid van de 120e verjaardag van Hansgrohe vierden, tot persoonlijke ervaringen als wielerprof en inzichten in de wedstrijden.

BORA-hansgrohe: met teamspirit het doel bereiken

Waar, wanneer, wie - naar de wedstrijdverslagen en video's

De BORA-hansgrohe wielerploeg informeert u op de officiële website en is ook actief op social media:

Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt