Sport sponsorship from the hansgrohe brand.
BORA-hansgrohe

De dagelijkse dosis energie

Passie voor water is het uitgangspunt voor ons engagement in de sport. Lichamelijke inspanning en het levenselixer horen tenslotte bij elkaar – net als hansgrohe bij de mooiste momenten met water. Wielrennen is innovatief, dynamisch en is, net als onze producten voor badkamer en keuken, populair bij zeer veel mensen. Daarom is hansgrohe officiële hoofdsponsor van het professionele cycling team BORA-hansgrohe.

Video about hansgrohe sport sponsorship

De douche die indruk maakt op professionals... en ook op jou

De jongens van het BORA-hansgrohe team gaan elke dag tot het uiterste. Met hun uithoudings- en aanpassingsvermogen inspireren ze ons in hun zeer veeleisende beroep: Water geeft een dagelijkse dosis energie: hansgrohe helpt hen om te focussen op de volgende uitdaging met een ontspannende douche na de race. De motivatie en beloning van een goede douche wordt niet alleen gewaardrd door topsporters: een recent onderzoek* wees uit dat negen van de tien consumenten hansgrohe PowderRain waarderen als 'de beste douche-ervaring ooit." Geen verrassing: volle en zachte waterdruppels hullen de gebruiker als een zachte, verfrissende zomerregen. Zachtheid is niet het enige voordeel van PowderRain: Innovatieve straaltechnologie maakt het ook effectief. 

Ontspannend en effectief: wielrennen is altijd in beweging kent veel fans, net als hansgohe producten in badkamer en keuken. Dus het was maar een kwestie van tijd voor het BORA-hansgrohe team op topniveau kwam. Nu is het jouw beurt: doe mee in onze online wedstijd, de "hansgrohe cycling challenge voor een kans om verschillende leuke prijzen te winnen. Met een klein beetje geluk neem jij de Raindance Select premium handdouche met PowderRain naar huis voor een volledig nieuwe douchesensatie. 

Volg het BORA-hansgrohe team op social media :

Het BORA-hansgrohe team houdt je op de hoogte via hun eigen website en social media. Je kunt ze hier volgen: 

BORA-hansgrohe website 
BORA-hansgrohe op Facebook 
Peter Sagan op Facebook 
BORA-hansgrohe op Instagram
 
Na de Tour de France zal het team zich op volgende koersen focussen: 
  • 2019 Vuelta a España, 24/08 - 15/09/2019
  • Bretagne Classic – Ouest France, 01/09/2019
  • UCI Road World Championships, Yorkshire, 29/09/2019
  • Il Lombardia, Italië, 12/10/2019
* In december 2018 hebben zo'n 1.500 eindconsumenten de hansgrohe PowderRain getest met de Trnd, de grootste marketingcommunicatie-community van Europa.
Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt