Sportsponsoring van het merk hansgrohe.
BORA-hansgrohe

EAT. RACE. SHOWER. REPEAT.

Als experts op het gebied van waterplezier zetten wij ons in voor de sport: hansgrohe is de officiële titelsponsor van de wielerploeg BORA-hansgrohe. Tijdens de Tour de France 2020 ligt de focus weer op prestaties en herstel, teamgeest en emoties. Hoe doucheplezier ontspanning en nieuwe kracht kan bieden vertellen onze wielerprofs in levendige podcasts rondom de wedstrijd. 

naar de podcasts

BORA - hansgrohe: Podcast over de profploeg    

De jongens gaan tot het uiterste, inspireren met doorzettingsvermogen en dynamiek in hun veeleisend beroep. Water maakt deel uit van de dagelijkse dosis energie: hansgrohe ondersteunt hen bij het focussen op de volgende uitdaging en biedt na iedere etappe ontspanning onder de douche. De combinatie van motivatie en beloning waarderen onze topsporters niet in de laatste plaats tijdens de Tour de France 2020. 

Of het nu ter voorbereiding op de volgende etappe is of tijdens de verfrissende rustpauze na een topprestatie: Waterplezier met hansgrohe ondersteunt onze wielerprofs bij een van de belangrijkste wielerwedstrijden ter wereld. Wees er met onze podcast bij als de jongens zich voorbereiden op de start op 29 augustus of tijdens de wedstrijd persoonlijke ervaringen delen. Deze en andere "backstage"-informatie geven onze podcast-gastheren voor individueel genot in een "relaxing moment" thuis.

Ontdek hoe je met hansgrohe ook in uw dagelijkse routine een verfrissende rustpauze kunt integreren. Inspiratie voor ontspannende momenten vind je ook door ons te volgen op facebook of Instagram.

De succesploeg BORA-hansgrohe wil de overwinning binnenhalen

Portret profwielrenner Ide Schelling
Als jonge allrounder is de Nederlander Ide Schelling een grote aanwinst voor het team

Dit is Ide Schelling: de eerste Nederlander in het team. 

Sinds het seizoen 2020 zit er ook een oranje tintje aan het team BORA-hansgrohe: Ide Schelling komt als eerste Nederlander het team verterken. De jonge allrounder is geboren in Den Haag en is professioneel wielrenner sinds 2017. We zijn trots op het team, maar toch op deze Nederlander in het bijzonder. Succes, Ide! 

Meer informatie over Ide Schelling op de website van BORA-hansgrohe

Volg ons

De BORA-hansgrohe wielerploeg informeert u op de officiële website en is ook actief op social media:
Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt