Configuratie-ideeën voor de badkamer.
Actueel badkamerdesign

Badkamerdesign gemakkelijk gemaakt: creatieve ideeën & trends

De badkamer is een van de belangrijkste ruimtes. Terwijl hier vroeger lichaamsverzorging op de voorgrond stond, is deze betekenis de afgelopen jaren fundamenteel veranderd. Badkamers zijn vandaag de dag ruimtes waar men zich wil terugtrekken en ontspannen. Heeft u zin om uw badkamer opnieuw vorm te geven? Hier vindt u badkamerideeën: van de kleine gastenbadkamer tot aan de grote droombadkamer. Laat u inspireren!

Inspiratie rondom de badkamer

Gaat u renoveren of droomt u van een nieuwe badkamer? Verlangt u naar een rustzone om diepgaand te kunnen ontspannen; wilt u een plek met veel ruimte waar de tijd stil mag staan? Of wilt u liever een badkamer die puristisch en praktisch is, voor de snelle ochtenddouche? De hansgrohe Droombadkamerzoeker is een tool die inspireert. Maak de test en vind de badkamer die bij u past! Meer sfeer, nieuw design, crème de la crème wellness – het leven zit vol afwisselende impulsen. Wij tonen u de innovaties voor wonen, badkamer en lifestyle. Struin wat rond in onze categorie Badkamertrends, en vind regelmatig actuele inspiratie van beurzen en hoogwaardige designadressen.

Modern, Avantgarde, Classic: Jouw stijl in de badkamer

Eerst de eigen badkamerstijl vinden, vervolgens individueel vormgeven en genieten: de badkamerprofessionals van hansgrohe willen u hierbij graag richtlijnen geven. Vind eerst uw stijlrichting en daarna de passende mengkraan of douche voor uw badkamer. Om te zorgen dat uw smaak zich goed kan ontplooien, uw badkamerambiance een uitdrukking is van uw persoonlijkheid en uw badkamer tot een wellnessruimte wordt. Of u nu renoveert of dat u een volledig nieuwe badkamerarchitectuur wilt. 

Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt