Laat je hier informeren en inspireren

Download hansgrohe brochures voor thuis

Welke douche past bij mij, welke mengkraan bij mijn wastafel? Wat voor nieuws valt er te ontdekken bij hansgrohe? En hoe houd ik mijn kranen en douches mooi? Dat alles – en nog veel meer – ontdek je in onze catalogi en brochures. Gewoon even downloaden. En dan: veel plezier bij het struinen door de hansgrohe productwerelden rondom badkamer en keuken.

 • Hansgrohe adviesverkoopprijslijst 2019

  Adviesverkoopprijslijst hansgrohe 2019

  Weten wat de adviesverkoopprijs voor jouw favoriete hansgrohe keukenkraan, douche of onderdeel is? Hier vind je adviesverkoopprijzen voor alle producten uit het hansgrohe assortiment voor 2019

  download de prijslijst (PDF, 62 MB)
 • Preview hansgrohe catalogus cover

  complete hansgrohe catalogus

  Hier vind je alle douches en mengkranen samen en accessoires voor badkamer en keuken. En interessante informatie over de onderneming, zijn topproducten en technologieën.

  hier complete hansgrohe catalogus downloaden (PDF, 14 MB)
 • hansgrohe innovaties 2017

  hansgrohe innovaties 2017

  Hier ontdek je de nieuwste hansgrohe producten. Met hun design en techniek vinden zij de omgang met water telkens opnieuw uit en zorgen zij voor de mooiste momenten met water.

  hier de nieuwsbrochure downloaden (PDF, 13 MB)
 • Hansgrohe keukenbrochure

  Hansgrohe keukenbrochure

  Hierin zijn alle ins en outs op het gebied van onze innovatieve keukenkranen en spoelbakken te vinden. Voor meer lust voor het oog en het vergemakkelijken van werk, voor meer plezier met water en doordacht design.

  Hier de hansgrohe keukenbrochure downloaden (PDF, 7.3 MB)
Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt