praktische hansgrohe M42 keukenkranen bekronen je aanrecht.

Praktische keukenkranen voor ieder type keuken

Ontdek de verfrissende producten de nieuwe hansgrohe serie M42. Of je als hobbykok nu voor een uittrekbare vuistdouche en twee straalsoorten gaat of kiest voor compact en minimalistisch: De serie M42 bestaat uit frisse productideeën voor de meestgebruikte plek in de keuken. Nieuwe hansgrohe producten voor elke stijl en elk keukentype. Veel varianten tegen een aantrekkelijke prijs.

Nieuwe keukenmengkraan met uittrekbare uitloop van hansgrohe.
De M42 keukenmengkraan met een modern, organisch design en precieze randen is een aanwinst voor in elke keuken.

Upgrade je aanrecht

Droom je van een grote actieradius bij de spoelbak en het aanrecht? hansgrohe presenteert met de moderne serie M42 nieuwe productideeën voor keukens in elke stijl, uiterst geschikt voor elk keukentype. De hansgrohe m42 keukenkranen zijn allemaal draaibaar en zijn verkrijgbaar met en zonder uittrekfunctie. Zo maak je de waterstraal zo flexibel als je zelf wilt. De variant met twee straalsoorten zorgt voor de meeste flexibiliteit: zo kun je grote pannen vullen en daarna snel ingrediënten afspoelen of pannen uitspoelen. Je kunt kiezen voor een kraan met uittrekbare vuistdouche of uitloop, naar keuze met sBox. Dankzij de slanggeleiding onder de spoelbak kan de kraan makkelijk worden bediend. De slang kan tot 76 cm worden uitgetrokken, afhankelijk van hoe de kraan is ingebouwd.

Moderne keukenkranen met verfrissend design

Ongekend veel keuzemogelijkheden: drie basisvormen en vijf verschillende hoogtes  in twee oppervlakken staan voor modern design dat in je keuken voor een harmonieus geheel zorgt. Is de hoge gebogen uitloop helemaal jouw smaak of ga je liever voor de compacte oplossing – met of zonder uittrekslang? Wat je ook kiest: de grote greep zorgt voor veel bedieningscomfort en kan ook met ingezeepte handen veilig worden gebruikt. Ga voor tijdloze designkwaliteit in je keuken.

M42 overtuigt met functionele details

Je nieuwe keukenkraan kan dankzij de hoogwaardige schachtbevestiging makkelijk en veilig worden aangesloten. De geteste PEX-aansluitslangen kunnen worden gedraaid en zijn temperatuurbestendig. De keukenmengkraan kan door de QuickClean-technologie snel worden gereinigd en met MagFit blijft de uittrekbare vuistdouche veilig en stevig in de kraanuitloop zitten. Als er weinig ruimte is of de mengkraan voor een naar binnen openend raam moet worden geplaatst: met de nieuwe, veelzijdige keukenkranen vindt u ook voor deze situaties een slimme en mooie oplossing. Verder is in het nieuwe assortiment ook een variant opgenomen waar een warmwatervoorziening op kan worden aangesloten.

Van kluns tot kok: kies de passende keukenkraan

De keuken moet natuurlijk bij jouw en jouw gewone werkzaamheden passen, dat begrijpen we! Daarbij heeft elke kok zijn eigen vereisten als het om het omgaan met water gaat. Gelukkig bieden de producten van de serie M42 hier oplossingen voor:
De mengkraan met uittrekbare uitloop is veelzijdig in gebruik.
De uittrekbare uitloop kan bij de varianten van M42 met sBox tot 76 cm worden uitgetrokken en kan daardoor voor een brede actieradius worden gebruikt.

Focus op flexibiliteit: het praktische type

Het praktische type vindt functionele meerwaarde verpakt in compact design belangrijk. Het design moet een statement zijn, maar niet domineren. Bijvoorbeeld bij de kleine spoelbak. We raden de mengkraan met de schuin geplaatste uitloop en een volle, normale straal aan. AirPower -technologie zorgt ervoor dat er veel lucht aan het water wordt toegevoegd en duurzaam wordt omgegaan met grondstoffen. De grote greep is ontworpen voor maximaal bedieningscomfort en is tegelijk een blikvanger.
Nieuwe keukenmengkraan met gebogen uitloop voor hobbykoks.
De hoge M42 met ronde boog is verkrijgbaar met draaibare uitloop en naar keuze met uittrekbare vuistdouche. De variant met uittrekfunctie is met en zonder sBox verkrijgbaar.

Keukenhulp voor hobbykoks

De hobbykok heeft graag bewegingsvrijheid voor de vele taken die hij aan het aanrecht uitvoert. De volledig draaibare M42 met gebogen uitloop die 220 mm hoog is (afstand tussen aanrechtblad en uitloop) en waarbij van straalsoort kan worden gewisseld, is perfect voor dit kooktype. Met één klik kun je bij de uittrekbare vuistdouche de laminaire straal of douchestraal activeren en van een actieradius tot 76 cm genieten. De slang kan na gebruik heel gemakkelijk in de sBox worden teruggeduwd. Dankzij de magneethouder MagFit glijdt de slang bijna geruisloos terug en fixeert zichzelf weer midden in de kraanuitloop.
Nieuw productidee voor de spoelbak: compacte keukenmengkraan.
De keukenmengkraan heeft een efficiënte waterstraal waar met AirPower-technologie lucht aan wordt toegevoegd. Hoge designkwaliteit in een compact formaat.

Compact voor minimalisten

De minimalist gaat voor klein, maar fijn: hij wil geen concessies doen op het gebied van functionaliteit en duurzame kwaliteit. Dan is de compacte M42 variant met ComfortZone 100 en volledig draaibereik van 360 graden de juiste optie. Zo richt je de volle, normale straal daarheen waar deze in de spoelbak nodig is. De grote greep zorgt ervoor dat de waterstraal veilig en precies kan worden aangestuurd, ook met ingezeepte handen.
Nieuwe hansgrohe keukenkraan om voor een naar binnen openend raam te plaatsen.
Functionaliteit en tijdloos design in het juiste licht: M423-H120 om voor een naar binnen openend raam te plaatsen. Kan makkelijk uit de houder worden gehaald en worden neergelegd om het raam te openen.

Vrije ruimte voor het raam

Ingetogen elegantie voor het raam: deze plek in het licht is perfect voor een strak designstatement. De nieuwe kranenserie bevat ook een tijdloze, elegante variant: M42, ComfortZone hoogte 120 mm, om voor een naar binnen openend raam te plaatsen. Voor het openen van het raam: keukenkraan uit de houder met een handgreep halen, neerleggen en klaar. Wat nog een voordeel van M42 als nieuwe keukenmengkraan bij je spoelbak is: deze mengkraan is met het mooie, afgeronde design met horizontale uitloop en precieze randen een aanwinst voor in elke keuken.
Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt