Voor elke badkamer het juiste product

Informeren & adviseren

Hier vind je handige tips en antwoorden op veelgestelde vragen over het kopen van hansgrohe producten en meer informatie voor leveranciers en dienstverleners. Klik hieronder op de gewenste vraag en bekijk het antwoord.

Waar kan ik hansgrohe producten kopen?

Je kunt onze producten bij dealers en speciaalzaken kopen. Er vindt geen fabrieksverkoop plaats. Dealers bij jou in de buurt vind je in ons dealerzoeksysteem.

Kan ik de producten ergens vrijblijvend uitproberen?

In de hansgrohe Water Studio in Amsterdam en in de Aquademie op ons hoofdkantoor in Schiltach in het Zwarte Woud laten we je een selectie van de actuele producten en collecties van het merk hansgrohe zien. In de Showerworld kun je de douche-ervaring met hansgrohe zelf uitproberen en er uitgebreid van genieten. Waar je bij jou in de buurt nog op andere plaatsen hansgrohe producten kunt uitproberen en ervaren, vind je in het dealerzoeksysteem.

Wat kosten hansgrohe producten?

Je kunt onze producten bij dealers en speciaalzaken kopen. Daar kun je ook navragen wat ze kosten. Dealers bij jou in de buurt vind je in ons dealerzoeksysteem.

Waar kan ik brochures krijgen?

Brochures over hansgrohe producten kun je direct op onze website downloaden.

Kunnen hansgrohe producten met een doorstroomtoestel worden gebruikt?

In principe zijn al onze producten geschikt voor doorstroomtoestellen. Daarbij hoeft alleen het vermogen van het doorstroomtoestel door je installateur te worden gecontroleerd.

Waar vind ik informatie voor leveranciers en dienstverleners?

Alle diensten en downloads voor leveranciers en dienstverleners stellen we in het leveranciersgedeelte van onze corporate website www.hansgrohe-group.de voor je ter beschikking. Hier vind je onder andere informatie over onze inkooporganisatie en het kwaliteitsbeheer, downloads zoals de richtlijnen voor eerste modellen, onze fabrieksnormen of kaderovereenkomsten.

Naar het leveranciersgedeelte

Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt