ShowerSelect Comfort intuïtief bediend in de douche.

ShowerSelect Comfort

Het puristische en stijlvolle design van ShowerSelect Comfort maakt van je douche een artistieke blikvanger en maakt een intuïtieve bediening van alle douche-elementen mogelijk. Met één klik kun je water precies aan- en uitzetten, omschakelen van de hand- naar de hoofddouche of van straalsoort veranderen. De inbouwthermostaat vangt schommelingen permanent op en zorgt voor een weldadige douche-ervaring. Producten bekijken

Ontwikkeld om de badkamer mooier te maken

Platte, puristische inbouwthermostaat van hansgrohe.
Mooi en duurzaam tot in het kleinste detail: met het puristische hansgrohe design en het gebruik van hoogwaardige materialen biedt de nieuwe inbouwthermostaat lang aanhoudend gebruiksplezier.

Design. De minimalistisch vormgegeven bedienelementen zijn 40 procent platter dan vroegere hansgrohe afbouwdelen en bieden daarmee nog meer vrije ruimte in de douche. We bieden drie puristische designvormen aan: E, S en Q. Daarbij staat E voor hoekig, S voor rond en Q voor SoftCube. Voor de oppervlakken kun je kiezen uit chroom, mat zwart, mat wit, Brushed Black Chrome en Brushed Bronze.

Nieuwe comfortabele dimensie. Intuïtieve bediening van maximaal vier functies met één druk op de knop – met hoogwaardige Select-knoppen van metaal over het hele oppervlak.

Duurzaamheid. Ingebouwde regeling van de waterhoeveelheid met stopfunctie om spaarzaam water te verbruiken. Veiligheid. Met de temperatuurbegrenzing SafetyStop die beschermt tegen te heet water. Een bescherming tegen verbranden, vooral voor kinderen en mensen met een beperking.

Makkelijk schoon te maken door vlakke knoppen.

Individuele inbouwthermostaten voor designliefhebbers – in één oogopslag

Vlakke, puristische inbouwthermostaat voor de douche.
Mooi en duurzaam tot in het kleinste detail: met het puristische hansgrohe design en het gebruik van hoogwaardige materialen biedt de nieuwe inbouwthermostaat lang aanhoudend gebruiksplezier.
  • Extreem stil dankzij geluidsklasse 1. Alle watervoerende delen zijn geluidontkoppeld.
  • Duurzame hansgrohe kwaliteit door hoge normen en nieuwe materialen. Zo zijn de Select-knoppen bijvoorbeeld van metaal – zo voelen ze prettig aan en zorgen voor lang aanhoudend gebruiksplezier.
  • Makkelijk en snel schoon te maken. De grote metalen knoppen lijken te zweven en zijn zo makkelijk schoon te maken.
  • Breed assortiment FinishPlus oppervlakken en drie designvormen. Dit aanbod is heel modern, komt in alle wensen van de klant tegemoet en voldoet aan de laatste marktvereisten.
  • Bespaart hulpbronnen. Met de ingebouwde doorstroomregeling zorgt ShowerSelect Comfort ervoor op een duurzame manier met water en warmte-energie om te gaan.
  • Flexibel. Breed portfolio voor een variabel aantal functies of straalsoorten.
Sort by
18  Resultaten
Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt