Badkamer gids rondom hoofddouche en co.
Rondom goed geïnformeerd en geholpen

Service in merkkwaliteit

Wij bij hansgrohe willen dat je volledig en goed geïnformeerd bent. Hier vind je meer details over onze producten, bijvoorbeeld over reiniging of garantie. In de hansgrohe Water Studio of op beurzen beleef je alles live: gewoon aanraken en uitproberen. Veel plezier op jouw ontdekkingstocht!

hansgrohe staat voor je klaar

Wij staan voor je klaar: bij hansgrohe word je persoonlijk geadviseerd door geschoolde vakmensen die betrokken op je vragen zullen ingaan – of het nu om vragen over een product of over gedetailleerdere informatie gaat. Ervaren sanitairspecialisten staan je ook met raad en daad terzijde bij complexe technische problemen. De contactpersonen zijn ervaren badkamerprofessionals uit de installatietechniek en zijn zeer goed bekend met onze kwaliteitsproducten. Neem contact met ons op!

We begeleiden je graag op weg naar de comfortabele badkamer 

Beleef hansgrohe live: gebruik ons aanbod aan inspiratie en feiten en test je favoriete producten voor de aanschaf bijvoorbeeld in de hansgrohe hoofdvestiging in het Zwarte Woud, maar natuurlijk ook in de showrooms van de vakhandel die met hansgrohe de hoogste kwaliteit aanbieden. 

Je kunt echter ook in alle rust door de productwereld van hansgrohe in onze brochures en folders bladeren. Heb je vragen over de garantie? Alle gegevens over de hansgrohe fabrieksgarantie vind je op onze website.

Graag verwelkomen wij je op een van de beurzen, waarop hansgrohe zich samen met zijn contactpersonen presenteert – misschien binnenkort al bij jou in de buurt.

Of ben je op het moment op zoek naar een bepaald detail over een van onze producten, een maataanduiding of behulpzame informatie over de installatie? De onderdelencatalogus is een ware informatiemijn.

Wil je nog meer weten? Het is goed mogelijk dat het passende antwoord al in de service FAQ, de lijst met ‘veelgestelde vragen’ (frequently asked questions), is opgenomen. 

Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt