Badkamer gids rondom hoofddouche en co.
Rondom goed geïnformeerd en geholpen

Service in merkkwaliteit

Wij bij hansgrohe willen dat u volledig en goed geïnformeerd bent. Hier vindt u wetenswaardigheden over onze producten, bijvoorbeeld over reiniging of garantie. Leuk om te doen: ontdek ons complete productassortiment in brochures en apps, ook interactief. In de hansgrohe Showroom of op beurzen beleeft u alles live: gewoon aanraken en uitproberen. Veel plezier op uw ontdekkingstocht!

hansgrohe staat voor je klaar

Wij staan voor u klaar: bij hansgrohe wordt u persoonlijk geadviseerd door geschoolde vakmensen die betrokken op uw vragen zullen ingaan – of het nu om vragen over een product of over gedetailleerdere informatie gaat. Ervaren sanitairspecialisten staan u ook met raad en daad terzijde bij complexe technische problemen. De contactpersonen zijn ervaren badkamerprofessionals uit de installatietechniek en zijn zeer goed bekend met onze kwaliteitsproducten. Neem contact met ons op!

We begeleiden je graag op weg naar de comfortabele badkamer 

Beleef hansgrohe live: gebruik ons aanbod aan inspiratie en feiten en test uw favoriete producten voor de aanschaf bijvoorbeeld in de hansgrohe hoofdvestiging in het Zwarte Woud, maar natuurlijk ook in de showrooms van de vakhandel die met hansgrohe de hoogste kwaliteit aanbieden. 

U kunt echter ook in alle rust door de productwereld van hansgrohe in onze brochures en folders bladeren. Heeft u vragen over de garantie? Alle gegevens over de hansgrohe fabrieksgarantie vindt u op onze website. Misschien spreken de apps en mobiele services u ook aan, die wij hier uitgebreid presenteren. 

Graag verwelkomen wij u op een van de beurzen, waarop hansgrohe zich samen met zijn contactpersonen presenteert – misschien binnenkort al bij u in de buurt.

Of bent u op het moment op zoek naar een bepaald detail over een van onze producten, een maataanduiding of behulpzame informatie over de installatie? De onderdelencatalogus is een ware informatiemijn.

Wilt u nog meer weten? Het is goed mogelijk dat het passende antwoord al in de service FAQ, de lijst met ‘veelgestelde vragen’ (frequently asked questions), is opgenomen. 

Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt