hansgrohe design tub is getekend.
Prijswinnende kranen en douches

Onderscheiden design voor badkamer en keuken

Producten van hansgrohe zijn tijdloos, mooi en uiterst functioneel: dat blijkt uit de vele designprijzen en kwaliteitsonderscheidingen die vakjury’s aan het topmerk uitreiken. De Hansgrohe Group is binnen het International Forum Design designleider van de sanitairbranche en staat in de lijst met circa 2.000 opgenomen bedrijven op nummer 6. Achter dit succesverhaal schuilt ook de jarenlange samenwerking met Phoenix Design.

hansgrohe staat voor prijswinnend design

Bij hansgrohe staan jouw behoeften centraal bij de productontwikkeling: we streven altijd naar meer doucheplezier en badkamergemak en naar comfort in de keuken. Zo is kraan- en douchedesign bij hansgrohe geen doel op zichzelf. Wij willen de hoogste kwaliteit en design die langer blijven dan simpele trends. Zo zijn klanten er zeker van dat ze lang plezier hebben van hun  douche of kraan (en ook van hun geld). 

Voor hansgrohe is design geen kwestie van smaak, het is een houding

De zoektocht naar de slimste oplossing is ons ultieme doel. Design en functie moeten hand in hand gaan. Dit is de enige manier om producen van excellente kwaliteit te maken die design standaards inspireren en opnieuw bepalen. Samen met het bekroonde team van Phoenix Design werken we continu aan nieuwe creaties. 

De partners van hansgrohe voor ieder designvraagstuk: Phoenix Design

Phoenix design geeft al 30 jaar een gezicht aan producten van hansgrohe. De creatievelingen uit Stuttfart zijn de exclusieve ontwerpers van kranen en douches van het designmerk uit het Zwarte Woud. In deze periode heeft Phoenix Design alle belangrijke producten voor hansgrohe. Producten die duurzaam zijn in technologie en uitstraling en die zo duurzaam en efficiënt mogelijk geproduceerd kunnen worden. 

De Hansgrohe Group is een leidend merk op het gebied van design en innovatie in de sanitairindustrie

Design work at hansgrohe.

Producten van de Hansgrohe Group hebben al verschilende prijzen gewonnen. Internationale jury’s onderstrepen de hoge kwaliteit en het toonaangevende design van de Hansgrohe Group

Die Hansgrohe Group heeft al meer dan 600 onderscheidingen bij 50 internationale Designprijzen gewonnen. Eén daarvan is de iF DESIGN AWARD: een wereldwijd erkende onderscheiding voor vooraanstaande vormgeving. Der iF GOLD AWARD is de belangrijkste prijs die het International Forum Design vereend heeft. In 2020 ging deze award naar Raintunes douchesystemen.
Onderscheiden door onafhankelijke jury’s

Een greep uit onze designprijzen.

Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt