hansgrohe design tub is getekend.
International bekroond

Onderscheiden design voor badkamer en keuken

Producten van hansgrohe zijn tijdloos, mooi en uiterst functioneel: dat blijkt uit de vele designprijzen en kwaliteitsonderscheidingen die vakjury’s aan het topmerk uitreiken. De Hansgrohe Group is binnen het International Forum Design designleider van de sanitairbranche en staat in de lijst met circa 2.000 opgenomen ondernemingen op nummer 6. Achter dit succesverhaal schuilt ook de jarenlange samenwerking met Phoenix Design.

Design maakt het verschil

Bij hansgrohe staan uw behoeften centraal bij de productontwikkeling: het verlangen naar meer doucheplezier en badkamergemak alsook naar comfort in de keuken. Zo is kraan- en douchedesign bij hansgrohe geen doel op zichzelf: met onze moderne en tijdloze merkproducten kunt u uw eigen comfortabele badkamer inrichten en vergemakkelijkt u het werk in de keuken. De hoogste kwaliteit en design dat modegrillen met gemak overleeft, zijn het richtsnoer binnen onze productinnovatie.

Hiervoor werken wij nauw samen met internationaal gerenommeerde designers en ontwikkelen wij gezamenlijk producten, waarbij esthetiek en functionaliteit met elkaar versmelten. Phoenix Design bepaalt al meer dan 30 jaar het gezicht van hansgrohe. De creatieve geesten uit Stuttgart hebben immers exclusief het complete douche- en kranenassortiment van het kwaliteitsmerk uit het Zwarte Woud vormgegeven. Samen werken Phoenix Design en hansgrohe aan een intelligent samenspel tussen vormgeving, functionaliteit en comfort, oftewel: gebruikersgemak. Phoenix Design heeft de afgelopen decennia alle sleutelproducten voor het merk hansgrohe ontworpen. Producten die zowel technisch als optisch duurzaam zijn. 

Ontdek op de website van de Hansgrohe Group meer thema's rondom goed badkamerdesign.

De Hansgrohe group is de iF-designleider van de badkamerbranche

De door internationale jury’s toegewezen prijzen onderstrepen de hoge kwaliteit en het toonaangevende design van de Hansgrohe Group:

  • het regent designprijzen bij hansgrohe: bijvoorbeeld de ‘reddot Award – best of the best’, ‘iF Gold Award’ en de ‘German Design Award’.
  • In de ranglijst van de succesvolste designondernemingen om de begeerde ‘iF awards’ van het International Forum Design (iF) staat de Hansgrohe Group momen op nummer 6. Onder circa 2.000 meedingende bedrijven laat het topmerken als Apple, BMW en Siemens achter zich en is iF designleider van de sanitairbranche. De iF awards behoren wereldwijd tot de belangrijkste keurmerken voor product- en designkwaliteit. Het onafhankelijke instituut verzorgt deze ranking sinds 2008 en beoordeelt hiervoor de ontwerpsuccessen in zijn designwedstrijden.
Onderscheiden door onafhankelijke jury’s

Blader door een selectie van onze internationale Design Awards.

Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt