hansgrohe design tub is getekend.
Prijswinnende kranen en douches

Onderscheiden design voor badkamer en keuken

Producten van hansgrohe zijn tijdloos, mooi en uiterst functioneel: dat blijkt uit de vele designprijzen en kwaliteitsonderscheidingen die vakjury’s aan het topmerk uitreiken. De Hansgrohe Group is binnen het International Forum Design designleider van de sanitairbranche en staat in de lijst met circa 2.000 opgenomen bedrijven op nummer 6. Achter dit succesverhaal schuilt ook de jarenlange samenwerking met Phoenix Design.

Design maakt het verschil

Bij hansgrohe staan jouw behoeften centraal bij de productontwikkeling: we streven altijd naar meer doucheplezier en badkamergemak alsook naar comfort in de keuken. Zo is kraan- en douchedesign bij hansgrohe geen doel op zichzelf: met onze moderne en tijdloze merkproducten kun je jouw eigen comfortabele badkamer inrichten en maak je het werk in de keuken een stuk makkelijker. De hoogste kwaliteit en design die langer blijven dan simpele trendss, zijn de richtlijn wanneer we nieuwe producten ontwerpen.

Hiervoor werken wij nauw samen met internationaal gerenommeerde designers en ontwikkelen wij producten waarbij esthetiek en functionaliteit met elkaar versmelten. Phoenix Design bepaalt al meer dan 30 jaar het gezicht van hansgrohe. De creatieve ontwerpers uit Stuttgart hebben immers exclusief het complete douche- en kranenassortiment van het merk hansgrohe vormgegeven. Samen werken Phoenix Design en hansgrohe aan een intelligent samenspel tussen vormgeving, functionaliteit en comfort. Phoenix Design heeft de afgelopen decennia de belangrijkste designkranen en douches voor het merk hansgrohe ontworpen. Producten die zowel technisch als optisch duurzaam zijn. 

Ontdek op de website van de Hansgrohe Group lees je meer over hoe onze producten ontstaan. 

The kitchen tap in a linear kitchen with an exclusive design.
The 2019 International Forum Design ranking: The Hansgrohe Group is one of the world’s best companies when it comes to design.

De Hansgrohe Group voert de iF-design ranglijst van de badkamerbranche aan

Producten van de Hansgrohe Group hebben al verschilende prijzen gewonnen. Internationale jury’s onderstrepen de hoge kwaliteit en het toonaangevende design van de Hansgrohe Group:

  • het regent designawards bij hansgrohe: bijvoorbeeld de ‘reddot Award – best of the best’, ‘iF Gold Award’ en de ‘German Design Award’.
  • In de ranglijst van de succesvolste designondernemingen om de begeerde ‘iF awards’ van het International Forum Design (iF) staat de Hansgrohe Group momen op nummer 6. Onder circa 2.000 meedingende bedrijven laat het topmerken als Apple, BMW en Siemens achter zich en is iF designleider van de sanitairbranche. De iF awards behoren wereldwijd tot de belangrijkste keurmerken voor product- en designkwaliteit. Het onafhankelijke instituut verzorgt deze ranking sinds 2008 en beoordeelt hiervoor de ontwerpsuccessen in zijn designwedstrijden.
Onderscheiden door onafhankelijke jury’s

Een greep uit onze designprijzen.

Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt