Nieuwe keukenaccessoires

hansgrohe snijplank en zeeppompje van topkwaliteit

Voorbereiden, koken en schoonmaken wordt pas echt makkelijk met hoogwaardige en doordachte keukenaccessoires. En als de accessoires er ook nog mooi uitzien, is dat natuurlijk een pluspunt. hansgrohe heeft twee nieuwe producten voor het aanrecht ontwikkeld om jouw dagelijkse keukentaken te vergemakkelijken, zowel voelbaar, optisch als functioneel: een snijplank en een dispenser voor afwasmiddel – elk in twee oppervlakken.

hansgrohe hardhouten snijplank: de finishing touch voor efficiënt werken in de keuken

Nieuwe keukenaccessoires en cadeau-ideeën: snijplank van hout
Betrouwbaar, handig, mooi: de hardhouten snijplanken van hansgrohe zijn multifunctionele keukenaccessoires en decoratieve blikvangers in elke keuken.

Mooi, zorgvuldig verwerkt hardhout zorgt er nu al voor dat groente en fruit gemakkelijk kunnen worden (fijn)gesneden. De platte snijplanken (20 mm) zijn behandeld met een laklaag en hebben een mesbeschermend, glad oppervlak en antibacteriële eigenschappen. Elke snijplank is uniek en heeft zijn eigen houtnerven.

We bieden twee soorten hout aan: eiken- en notenhout. De planken zijn stevig en slijtvast, behouden lang hun vorm en zijn decoratieve blikvangers in elke keuken.
En het beste: in combinatie met een hansgrohe keukenspoelbak wordt dit innovatieve natuurproduct een ergonomische keukenaccessoire. Gemaakt in het Zwarte Woud, natuurlijk. 

Perfecte match: een plank, een spoelbak, een ergonomisch geheel 

Als je al een spoelbak van hansgrohe hebt, is de plank het perfecte bijpassende keukenaccessoire. Want het hout is meer dan alleen geschikt om op te snijden: de multifunctionele planken passen op een hansgrohe spoelbak als een deksel op een pan. Ze dekken met hun geometrische design de spoelbak precies af en worden zo een ergonomische en handige plaats om dingen op neer te zetten. Bijvoorbeeld als je grote pannen wilt neerzetten of vullen. Bij het afwassen kan de plank gewoon als afdruipvlak worden gebruikt. De plank is afgewerkt met een bredere rand aan de bovenkant en kan zo heel makkelijk over de spoelbak worden bewogen, of je nu een enkele of dubbele spoelbak hebt.
Idee voor keukenaccessoires: snijplank en dispenser voor afwasmiddel.
De keukenaccessoires van hansgrohe zorgen voor meer comfort en efficiënter werken in de keuken.
Geïntegreerde keukenaccessoires: stijlvolle dispenser voor zeep voor bij de spoelbak.
Met de nieuwe dispenser van hansgrohe heb je altijd afwasmiddel of zeep bij de hand. Zo je efficiënt werken en hoef je je niet te ergeren aan gedeukte plastic flessen.

hansgrohe dispenser voor afwasmiddel: kleine moeite, groot gemak

Voor iedereen die van een opgeruimde, hygiënische en efficiënt ingerichte keuken houdt, biedt hansgrohe nu een dispenser voor afwasmiddel (of voor zeep) die direct in de spoelbak of het aanrechtblad wordt ingebouwd. Daarvoor hoeft de installateur maar één gat te boren – links of rechts van je mengkraan of in de spoelbakrand. De voordelen liggen voor de hand:je hebt afwasmiddel of zeep steeds bij de hand, je kunt nog efficiënter aan het aanrecht werken en hoeft je niet te ergeren aan plastic flessen die blijven vastplakken.

Passend bij de spoelbak: nieuwe keukenaccessoires met stijlvol design

Het ruimtebesparende keukenhulpje past bij het design van de keukenkraan van hansgrohe en je kunt kiezen uit een roestvrijstalen finish en een chroomoppervlak. Je kunt afhankelijk van de hansgrohe keukenkraan die je hebt, de smalle dispenser bestellen die bij de greep van de kraan past. We bieden rozetten met drie verschillende designs aan – rond, hoekig en plat. Natuurlijk kun je ook bij dit nieuwe keukenproduct ervan uitgaan dat het van topkwaliteit is: de smalle dispenser is draaibaar, door zijn geïntegreerde pompje makkelijk te bedienen en is gemaakt van hoogwaardige materialen. Uit de dispenser komt de juiste hoeveelheid afwasmiddel of zeep en met behulp van de meegeleverde trechter kan de dispenser makkelijk weer worden gevuld.
Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt