Hoofdkantoor van de Hansgrohe Group in Schiltach, Duitsland.
Global player stelt zich voor

De Hansgrohe Group: cijfers en feiten

De Hansgrohe Group gevestigd te Schiltach (Duitsland) is een global player in de badkamer- en keukenbranche. Hier kom je meer te weten over het bedrijf en zijn waarden. Trouwens: hansgrohe is naast AXOR een van de merken die onder de Hansgrohe Group vallen.

Toekomst bouwt voort op herkomst

De Hansgrohe Group is een toonaangevend bedrijf in de badkamer- en keukenbranche op het gebied van innovatie, design en kwaliteit. Naast het topmerk hansgrohe, waarvan je nu de website bezoekt, behoort ook het designmerk AXOR voor luxe badkamers en keukens tot het bedrijf Hansgrohe.

Met zijn kranen, douches en douchesystemen geeft het in 1901 in het Zwarte Woud opgerichte bedrijf water vorm en functie. Unieke uitvindingen zoals

  • de eerste handdouche met verschillende straalsoorten,
  • de eerste uittrekbare keukenkraan en zelfs
  • de eerste douchestang

geven de bedrijfsgeschiedenis vorm.

De Hansgrohe Group staat voor kwaliteitsproducten die lang meegaan en voor verantwoordelijkheidsbesef tegenover mens en milieu. Het duurzaam produceren van water- en energiebesparende producten is internationaal in het zakelijk handelen verankerd. 

Wie meer over het bedrijf te weten wil komen, kan op de onderstaande links klikken. Dan kom je meteen op de website van de Hansgrohe Group terecht, waar we alle belangrijke informatie op een rijtje hebben gezet.

De sleutel tot succes: onze medewerkers

Bij Hansgrohe werken mensen die met hart en ziel knutselen en verfijnen. Die ervan houden met mooi vormgegeven en goed werkende kwaliteitsproducten om te gaan. Die uitblinken in hun vak met veel kennis in hun vakgebied. Die zich elke dag opnieuw inzetten, ook voor het behoud van het element water. Zij zijn de sleutel tot de aanhoudende succes van de Hansgrohe Group.

Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt