Vrouw doucht met Pulsify Planet-Edition handdouche.

Planet Edition

Je houdt zeker van je mooie, warme douche. Tegelijkertijd liggen water besparen en duurzaamheid je na aan het hart. Het goede nieuws: Planet Edition combineert efficiënt doucheplezier, stijl en duurzaamheid. Een douchekop die extreem zuinig is, je toch verwent met een goede douche-ervaring en gemaakt is van gerecyclede materialen. Voor een zuiver geweten. Producten bekijken

Onze planeet is wat ons verbindt

Vrouw doucht met Hansgrohe handdouche Pulsify Planet Edition.
Met de Planet Edition heeft hansgrohe de handdouche opnieuw uitgevonden als een chroomvrij en duurzaam onderdeel van het dagelijks leven.

Zuinig omgaan met grondstoffen is belangrijk voor de toekomst van onze planeet. Je vraagt je af hoe je dit kunt combineren met je dagelijkse behoeften in een comfortabele badkamer? Ons creatieve team heeft een slim antwoord ontwikkeld: hansgrohe Pulsify Planet Edition is een handdouche die met minder dan 6 l/min 60% minder water verbruikt dan onze andere handdouches. Maar het idee van duurzaamheid gaat ook over bewuster consumeren. Met het gebruik van gerecyclede materialen staat onze Planet Edition voor bewust verbruik: wanneer afval niet langer afval is, maar iets nieuws laat ontstaan.

hansgrohe ondersteunt het principe van de circulaire economie

Voor de handdouche Pulsify Planet Edition (28% gerecycled kunststof) en de WallStoris Planet Edition accessoires (95% gerecycled kunststof) wordt gerecycled materiaal uit onze productie gebruikt. Het materiaal wordt verwerkt in de greep van de handdouche en in de WallStoris accessoires en vormt het garen van de Designflex doucheslang. Uiteraard wordt aan alle hansgrohe kwaliteitsnormen voldaan.

Planet Edition omvat producten uit de series Pulsify, WallStoris en Designflex. En niet in de laatste plaats passen ze allemaal in bestaande badkamers en kunnen ze eenvoudig met andere hansgrohe badkamerproducten worden gecombineerd.

Sort by
10  Resultaten
Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt