Nieuwe hansgrohe keukenkraan aan het aanrecht

Spoelbakken opnieuw gedefinieerd – met de hansgrohe M71 Select keukenkranen

Beleef revolutionair bedieningscomfort bij de spoelbak: De M71 Select 2-gats-keukenkraan bedien je zonder hem aan te raken. Hiervoor gebruik je gewoon de knop op de rand van de spoelbak. Handig als je je handen vol hebt, want met één druk op de knop (ook met de rug van je hand of een elleboog) zet je de kraan aan of uit. Plezier met letterlijk één druk op de knop is er bovendien met Select en het minimalistische design van deze keukenkranen voegt zich stijlvol in elke interieurstijl.

hansgrohe M71 keukenkranen met afzonderlijk bedieningselement.
Strak design, doordachte functies. De hansgrohe keukenkranen uit de serie M71 worden ongetwijfeld de hoofdrolspelers in je keuken.

Bedieningscomfort in het kwadraat: hansgrohe M71 Select 2-gats-keukenkranen

Deze keukenkranen brengen het plezier terug in het koken: bedien water comfortabel vanaf de voorste spoelbakrand en geniet van ongekende flexibiliteit. De afzonderlijke bedieningselementen van de M71 Select 2-gats keukenkraan maken alle keukenklussen bij de spoelbak makkelijker: water aan- en uitzetten wordt comfortabeler dan ooit. Het gereduceerde design zal je net zo overtuigen als de enorme actieradius van deze nieuwe keukenkampioen: Dankzij de innovatieve sBox kunnen de nieuwe keukenkranen tot 76 cm uitgetrokken worden – in een veilige slanggleiding. Kies jouw favoriet, ieder met een eigen bedieningsvariant:

Eén knop, veel functies

Water start en stopt bij de M71 keukenkraan met Select-knop altijd in je buurt: het afzonderlijke bedieningselement wordt op de spoelbakrand of op het werkblad geïnstalleerd - wat voor jou het meest comfortabel is. Tijdens het wassen van groenten of pannen vullen, zet je het water met één druk op de knop aan of uit. Ook met een elleboog of handrug, bijvoorbeeld als je handen vies zijn. Door aan de knop te draaien opent of sluit je de watertoevoer.
Ook het kraanhuis heeft intelligente snufjes: waterhoeveelheid en -temperatuur kunnen daar eenvoudig vooraf worden ingesteld. Met een omstelknop op de kraanuitloop wissel je makkelijk van een normale straal naar een douchestraal.

Kantelen en draaien: gemakkelijke ergonomische bediening van je kraan

Hoe comfortabel is dat?! Bij de M71 keukenkraan met tuimelaar heb je op de spoelbakrand alles in de hand: als je de tuimelaar kantelt, laat je meer of minder water stromen. Als je hem draait, pas je de temperatuur aan. En ook in deze variant zit de Select-technologie: hiervoor zorgt de knop op de uitloop van de kraan. Door hier op te drukken gaat water stromen of wordt het gestopt. De mengkraan blijft hierbij gewoon geopend.

Kom meer te weten over onze nieuwe M71 Select 2-gats-keukenkranen. Je zult nooit meer van dit comfort willen afzien.

Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt