Hansgrohe in Duitsland

Om de Duitse binnenlandse markt doelgerichter te kunnen bedienen, werd Hansgrohe Deutschland Vertriebs GmbH 2003 als zelfstandige marketing- en verkoopmaatschappij afgesplitst van Hansgrohe SE. Hansgrohe Deutschland Vertriebs GmbH heeft momenteel circa 150 medewerkers in binnen- en buitendienst en is gevestigd in het hoofdkantoor van Hansgrohe SE in Schiltach.

Hansgrohe Deutschland Vertriebs GmbH

Auestr. 5-9 

D - 77761 Schiltach 

Telefoon: +49 7836 51-0 

Fax: +49 7836 51-1300 

Directie:

Dominik Marte

Christian Steinberg

Hier worden hansgrohe kranen en douches gemaakt

Schiltach is ook de plek waar de meeste hansgrohe producten voor Europa worden geproduceerd. Van tekentafel tot kant en klaar product; hier gebeurt het, al sinds oprichter Hans Grohe het bedrijf begon. Met de nieuwste technieken worden dromen verwezenlijkt en innovatieve kranen douches en accessoires ontwikkeld die optimaal bij jouw inloopdouche, kookeiland of fonteintje passen. Dit  maakt het pittoreske Schiltach tot het hart van hansgrohe.

Badkamertentoonstelling

Ook vind je er de grote hansgrohe Aquademie. Hier worden scholingen en cursussen over onze nieuwste ontwikkelingen, trends en technieken gegeven aan installateurs, architecten en onze eigen medewerkers. Maar ook als 'hansgrohe' niet in je professionele functieomschrijving staat, ben je van harte uitgenodigd om eens langs te komen. Bezoek bijvoorbeeld gratis de hansgrohe badkamertentoonstelling. Deze laat zien hoe de badkamer ontstaan is, want ja; waarom hebben we eigenlijk een badkamer in huis, en hoe oud is de stortdouche? Of waad in nostalgie in een originele jaren '60 badkamer met knaloranje tegels en ontdek de nieuwste trends op douchegebied. Je kunt zefs (op afspraak) proefdouchen in de Showerworld, waar je verschillende douches zelf kunt ervaren.
  • Routekaart

    Per trein, auto of vliegtuig – wij verheugen ons op jouw bezoek!

Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt