Man test hansgrohe douche.
Hansgrohe van dichtbij

Hansgrohe testen en bekijken

Wanneer je een badkamer of keuken gaat ontwerpen of verbouwen, sta je voor een enorme hoeveelheid keuzes: hoe groot moet de hoofddouche zijn, ga je voor inbouw of opbouw, welke kleur past het best bij je badkamer, en welke kraan past het best je gootsteen? Deze vragen kan hansgrohe niet voor je beantwoorden, maar we bieden je wel meerdere handvatten waarmee je je keuze beter kunt maken. Zo is er bijvoorbeeld de stijlkeuze-tool. Sommige dingen moet je niet alleen zien. Die moet je aanraken, voelen. Het makkelijkst is om hiervoor een showroom te bezoeken, maar hansgrohe is ook op andere manieren dichterbij dan je denkt:

Waar kan ik hansgrohe kranen en douches uitproberen?


In een hansgrohe showroom: De meest gemakkelijke en toegankelijke manier om hansgrohe producten van dichtbij te zien, te voelen en te proberen, is het bezoeken van een showroom. Deze zijn door heel Nederland gevestigd. Je kunt gemakkelijk een hansgrohe showroom vinden met het dealer zoeksysteem.

Op vakbeurzen: Ben je loodgieter, installateur, architect, projectontwikkelaar of op een andere manier professioneel met keukens en badkamers bezig? Dan kun je hansgrohe ook op verschillende vakbeurzen tegenkomen. Daar laten we je graag onze assortimenten zien en vertellen je alle ins en outs over verschillende hansgrohe producten.

Proefdouchen in de hansgrohe showerworld in Duitsland: Ben je op vakantie in Zuid-Duitsland, dan loont een omweg via Schiltach in het Zwarte Woud. Daar op ons hoofdkantoor hebben we een ShowerWorld gecreeërd, waar je een uur kunt komen douchen onder verschillende hansgrohe douches. Ervaar een XXL-hoofddouche, voel alle straalsoorten of stort jezelf in het avontuur met een echte stortdouche en kom zo op verfrissende ideeën. Reserveer wel even van tevoren een tijdsslot.

In het pretpark: Een aanrader voor gezinnen is de 'Kinderwasserwelt' in pretpark Europapark in Duitsland. In Europa's grootste pretpark kunnen kinderen lekker ravotten in een waterspeeltuin, die mede mogelijk is gemaakt door producten van hansgrohe.
Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt