Man test hansgrohe douche.
Hansgrohe van dichtbij

Hansgrohe testen en bekijken

Wanneer je een badkamer of keuken gaat ontwerpen of verbouwen, sta je voor een enorme hoeveelheid keuzes: hoe groot moet de hoofddouche zijn, ga je voor inbouw of opbouw, welke kleur past het best bij je badkamer, en welke kraan past het best je gootsteen? Deze vragen kan hansgrohe niet voor je beantwoorden, maar we bieden je wel meerdere handvatten waarmee je je keuze beter kunt maken. Zo is er bijvoorbeeld de stijlkeuze-tool. Sommige dingen moet je niet alleen zien. Die moet je aanraken, voelen. Het makkelijkst is om hiervoor een showroom te bezoeken, maar hansgrohe is ook op andere manieren dichterbij dan je denkt:

Waar kan ik hansgrohe kranen en douches uitproberen?

In The Water Studio in Amsterdam: The Water Studio is ons eigen experience center in Amsterdam. Hier draait alles om water. Van keukenkranen tot grote regendouches: de merken hansgrohe en AXOR presenteren zich hier van hun meest veelzijdige kant. Ervaar hoe sterk een douchestraal is, voel hoe soepel een kraangreep beweegt of leer hoe je een keukenkraan vervangt. Van architect tot installateur en van designliefhebber tot minimalist: iedereen profiteert van de aanwezige producten en meer 100 jaar aan ervaring van één van de meest innovatieve bedrijven in de sanitairbranche: Hansgrohe.

In een hansgrohe showroom: De meest gemakkelijke en toegankelijke manier om hansgrohe producten van dichtbij te zien, te voelen en te proberen, is het bezoeken van een showroom. Deze zijn door heel Nederland gevestigd. Je kunt gemakkelijk een hansgrohe showroom vinden met het dealer zoeksysteem.

Op vakbeurzen: Ben je loodgieter, installateur, architect, projectontwikkelaar of op een andere manier professioneel met keukens en badkamers bezig? Dan kun je hansgrohe ook op verschillende vakbeurzen tegenkomen. Daar laten we je graag onze assortimenten zien en vertellen je alle ins en outs over verschillende hansgrohe producten.

Proefdouchen in de hansgrohe showerworld in Duitsland: Ben je op vakantie in Zuid-Duitsland, dan loont een omweg via Schiltach in het Zwarte Woud. Daar op ons hoofdkantoor hebben we een ShowerWorld gecreeërd, waar je een uur kunt komen douchen onder verschillende hansgrohe douches. Ervaar een XXL-hoofddouche, voel alle straalsoorten of stort jezelf in het avontuur met een echte stortdouche en kom zo op verfrissende ideeën. Reserveer wel even van tevoren een tijdsslot.

In het pretpark: Een aanrader voor gezinnen is de 'Kinderwasserwelt' in pretpark Europapark in Duitsland. In Europa's grootste pretpark kunnen kinderen lekker ravotten in een waterspeeltuin, die mede mogelijk is gemaakt door producten van hansgrohe.

Beleef sportieve momenten met hansgrohe en team BORA-hansgrohe

Peter Sagan mit hansgrohe handdouche.
hansgrohe is de officiële sponsor van team BORA-hansgrohe. Het wereldwijd actieve team gaat voor goud tijdens het WK in 2020
Doe net als de topsporters in het internationale wielrenteam BORA-hansgrohe: ​​​​​​​Start met een verkwikkende frisheid van een hansgrohe douche en ervaar pure ontspanning. Onze wielrenprofs zullen in een speciale podcast hun ervaringen delen. Deze podcast wordt uitgebracht tijdens de Tour de France van 2020. Leef mee met de belevenissen van onze topsporters. En leef als een topsporter terwijl je geniet van de  officiële BORA-hansgrohe podcast onder een hoogwaardige hansgrohe douche. 
Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt