Kranen en douches met een persoonlijk tintje

Lavatory faucet in the trendy color Matte Black.
van mat zwart tot glanzend goud

Kies voor kleur met de kranen en douches van hansgrohe

Geef je badkamer karakter met de gekleurde kranen en douches van hansgrohe. Van mat zwart tot glanzend goud; ieder product geeft de wastafel, het bad of de douche een persoonlijke uitstraling. Naast chroom zijn nu ook vijf verschillende metallic en matte kleuren verkrijgbaar. 

Voor een badkamer waar je je écht thuis voelt

FinishPlus  kleur Chrome Chroom
FInishPlus kleur Matt Black Mat zwart
FInishPlus kleur Matt White Mat wit
FinishPlus kleur Brushed Black Chrome Brushed Black Chrome
FinishPlus kleur Polished Gold Optic Polished Gold Optic
FinishPlus kleur Brushed Bronze Brushed Bronze
Wastafelkraan van glanzend chroom en een witte fontein.
Zwarte kraan met een zwarte waskom.
Elegante witte kraan en witte waskom.
Kraan met zwart, geborsteld oppervlak.
Gouden wastafelkraan gecombineerd met zwart.
Kraan in mat, geborsteld brons met een witte wastafel.

Gekleurde kranen en douches voor een geheel eigen stijl

Een badkamer waar je je thuis voelt,daar kun je pas echt tot rust komen en de drukte achter je laten. Van opvallende, gekleurde accenten en contrasten tot serene mat witte kranen - Laat je inspireren door de mogelijkheden die de hoogwaardige gekleurde kranen en douches je bieden:

Vijf stralende kleuren

Of het nu over een mat zwarte regendouche of een gouden fonteinkraantje gaat: veel hansgrohe producten zijn in verschillende PVD-kleuren leverbaar. Het complete assortiment aan gekleurde kranen en douches kun je vinden in de prijslijst (als download) onderaan deze pagina. Vraag de verkopende partij naar de actuele voorraad en verkoopvoorwaarden van onze gekleurde kranen en douches. De prijzen zoals op hansgrohe.nl gecommuniceerd zijn advies verkoopprijzen.


Elegante contrasten

De matte kleuren wit en mat zwart kunnen zowel stoer als sereen ogen. In combinatie met een wastafel in een donker oppervlak of met gekleurde accessoires in de ruimte komen deze kleuren helemaal tot hun recht. De kranen en douches in matte kleuren zijn minimalistisch maar elegant en maken je moderne badkamer helemaal af.

Modern met bijzondere glans

De stijlvolle glanzende gekleurde kranen in Polished Gold Optic, Brushed Black Chrome en Brushed Bronze zijn zowel elegant als modern. Ze vormen zowel in een donkere als lichte badkamer fraaie contrasten en zijn echte blikvangers. Combineer deze pronkstukken in je badkamer bijvoorbeeld met een muur of vloer zonder voegen in een industriële stijl of met elegante effen kleuren. Zo krijgt je badkamer echt zijn eigen karakter.

Duurzaam en sterk geproduceerd

Het productieproces zorgt voor kleur die blijft: zo worden de metallic kleurafwerkingen aangebracht in een proces van Physical Vapor Disposition (PVD). Hierbij worden kleurmoleculen onder een vacuüm in het kraanoppervlak afgezet. Dit zorgt voor een harde en krasvaste kleurlaag op je kraan of douche.


 

Modern met een bijzondere glans


De hoogwaardige metallic kleuren Polished Gold, Brushed Black Chrome en Brushed Bronze brengen elegantie en moderniteit samen. De blikvangers in de badkamer zorgen zowel in een badkamer met donkere tinten als in een lichte badkamer voor mooie contrasten. Combineer de sieraden bijvoorbeeld met wand- en vloertegels zonder voegen in een 'Industrial Style" of uniforme kleuren. Zo laat je jouw persoonlijke accenten in de vormgeving van de badkamer zien. 

Geef vorm aan jouw persoonlijke smaak in de badkamer

Twee vliegen in één klap: kleur en de kwaliteit van hansgrohe

Achter al die kleur en glans schuilen nog steeds de slimme innovaties van hansgrohe: of het nu gaat over water besparen met EcoSmart, eenvoudig schoonmaken met Quicklean of een volle luchtige waterstraal dankzij AirPower. Met de Comfortzone zorgt hansgrohe voor precies de juiste afstand tussen je wastafel of waskom en de uitloop van de kraan, zodat het water niet te hoog opspat en je genoeg bewegingsvrijheid houdt.  
Met deze stijlvolle elementen creëer je een badkamer waar je je thuis voelt, tot rust komt en de drukte achter je kunt laten. Van opvallende, gekleurde accenten en contrasten tot serene mat witte kranen - Laat je inspireren door de mogelijkheden die de hoogwaardige gekleurde producten je bieden.

Een greep uit het hansgrohe assortiment gekleurde kranen en douches 

Om van je badkamer een stijlvolle ruimte te maken, zijn er naast de Metropol- en Talis E kranen nog veel meer badkamerproducten in de vijf nieuwe oppervlakken verkrijgbaar. Ga voor een gouden wastafelkraan, een mat zwarte regendouche, witte hoofddouche of een hoekstopkraan in Brushed Bronze. Ga bewust voor verschillende kleuraccenten of richt je badkamer in één kleur in. 
Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt