Ronde Xuniva S opbouwwaskom op Xelu Q badkamermeubel.

Xuniva

Xuniva wastafels geven de badkamer een elegante finishing touch. Ontdek de iconische geometrische vorm en de strakke randen. Met het brede aanbod aan vormen en inbouwvarianten kun je voor alle eisen het juiste model aanbieden. Goed om te weten: Xuniva is op verschillende andere producten bij de wasplaats afgestemd. Alle fonteinen zijn van hoogwaardige sanitaire keramiek en zijn met het optioneel verkrijgbare SmartClean glazuur vuilafstotend. Producten bekijken

Net dat beetje extra in de badkamer: hoogwaardige, universeel inzetbare Xuniva fonteinen

Laat je wasplaats tot leven komen! Met Xuniva creëer je een harmonieuze badkamer geheel naar je eigen smaak. Het prachtige design geeft je veel vrijheid om in je badkamer je eigen stijl te realiseren.

Elk detail is bij Xuniva optimaal doordacht en ziet er geweldig uit. Van de iconische vormen tot de verschillende installatiemogelijkheden en mogelijke plaatsen voor de mengkraan. De nieuwe serie combineert design, kwaliteit en functie. Laat je wensen uitkomen en maak een designstatement in je droombadkamer.

Met Xuniva fonteinen kun je van je droombadkamer heel makkelijk een mooi geheel maken. De fonteinen passen perfect bij de nieuwe hansgrohe series Xelu Q en Xevolos E onderbouwmeubels en wastafelconsoles. Je wilt de mengkraan op de keramiek positoneren, met een Highriser of een wandmengkraan combineren: in het assortiment vind je altijd de juiste Xuniva fontein.

Elegantie in elke badkamer

Geniet met Xuniva van vrijwel onbeperkte designvrijheid bij het realiseren van je droombadkamer. Het assortiment is universeel toepasbaar en past harmonieus in een afgestemde planning bij de wasplaats. Dit zal je overtuigen: 

  • Keuze. Vier basisvormen (rond, ovaal, RaceTrack en SoftCube design), drie inbouwwijzen (opbouw-, inbouw- en onderbouw, met en zonder kraangat, altijd met overloop). 
  • Combinatie. Je combineert Xuniva dankzij hansgrohe ExcellentFit heel makkelijk met een optimaal passende mengkraan. Zo zijn waterspatten en comfortverlies ook verleden tijd. Daar passen de hansgrohe Xelu Q badkamermeubels perfect bij. Xarita spiegels ronden het esthetisch geheel met een blikvanger af.
  • Eenvoudige reiniging. Alle modellen zijn optioneel verkrijgbaar met SmartClean-glazuur.
  • Hoogste kwaliteit. Bij hansgrohe kun je erop vertrouwen dat alle producten aan hoge eisen wat betreft kwaliteit en design voldoen. 

Drie installatievarianten: hieruit kun je kiezen

Xuniva fonteinen zorgen voor maximale vrijheid bij het wasplaatsdesign in je droombadkamer.

Opbouw


Inbouw


Onderbouw


Installeer je favoriete Xuniva fontein in de gewenste grootte als opbouwwaskom (geïnspireerd door de klassieke waskom) of kies voor de variant inbouwkom, waarbij de Xuniva wastafel in de consoleplaat is verzonken. Xuniva is ook als onderbouwkom verkrijgbaar.

Xuniva S opbouwwaskom en Vivenis mengkranen passen optimaal bij elkaar.
hansgrohe ExcellentFit adviseert droomcombinaties van mengkraan en wastafel. Hier op de foto vormen de Xuniva opbouwwaskom en de Vivenis wastafelmengkraan als Highriser een perfect duo.

Met hansgrohe ExcellentFit de passende mengkraan vinden

Wastafel en mengkraan moeten op elkaar afgestemd zijn om je een optimale waterbeleving te kunnen bieden. De wastafelruimte moet immers perfect aansluiten bij jouw wensen en dagelijkse behoeften. Voor Xuniva adviseert hansgrohe combinaties van keramiek en mengkranen die getest zijn op optimale functionaliteit: dankzij hansgrohe ExcellentFit heb je minder last van spatten en kalkvlekken, maar wel meer comfort.

Productie van meubels en keramiek

Sort by
44  Resultaten
Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt