Persoon werkt op laptop.
Nieuws van hansgrohe

Actuele mededelingen

Hier vind je alles wat je wilt weten over het bedrijf hansgrohe: Informatie over productinnovaties, actuele designprijzen, het wielrenteam BORA-hansgrohe en andere nieuwsberichten en weetjes.

Persberichten en downloads

Hier vind je persberichten en downloads over actuele producten en projecten, thema's en evenementen rondom het merk hansgrohe. Je kunt de informatie direct downloaden of contact met ons opnemen. De contactpersonen voor de pers vindt u op de website van de Hansgrohe Group. Daar ontvang je ook informatie over data, de balans-persconferentie en de onderneming Hansgrohe. Wij verheugen ons op je belangstelling!

 • hansgrohe produits pour la cuisine

  hansgrohe lanceert kindvriendelijke douchethermostaat Croma E

  25-04-2019 hansgrohe komt met de nieuwe, kindvriendelijke douchethermostaat hansgrohe Ecostat E. hansgrohe combineert in deze thermostaat een nieuwe koeltechnologie met hoogwaardige materialen en slimme functies. Met oog voor de allerkleinsten staan veiligheid en functionaliteit voorop.

   (PDF, 3.4 MB)
 • hansgrohe produits pour la cuisine

  Laat je verwonderen door Raindance E: De vierkante douche

  1-2-2018: Raindance E is de nieuwste doucheserie van hansgrohe en uitermate geschikt voor liefhebbers van modern badkamerdesign. Innovatief en uniek in zijn soort door de lange, traploos verstelbare handdouche en douchehouder op de glijstang. Ideaal in gebruik voor groot en klein!

   (PDF, 401 KB)
 • hansgrohe produits pour la cuisine

  Intuïtief ontspannen dankzij RainSelect

  01-05-2018: Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd. Om je doucheruimte zo strak mogelijk te houden en je toch van al dat doucheplezier te laten genieten, introduceert hansgrohe RainSelect. Bij dit handige bedieningspaneel switch je snel en intuïtief tussen hand- en hoofddouche én tussen de verschillende straalsoorten.

   (PDF, 334 KB)
 • hansgrohe produits pour la cuisine

  Mindfulness onder de douche – Ontdek PowderRain, de nieuwe douchesensatie

  20-08-2018: Uit onderzoek van hansgrohe blijkt dat zelfs 72% van de ondervraagden nieuwe inzichten opdoet tijdens het douchen. Hoe rustgevender de douche, hoe vrijer het denkvermogen en hoe meer ideeën er kunnen ontstaan. Hierbij speelt ook “geluid”

   (PDF, 439 KB)
Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt