Persoon werkt op laptop.
Nieuws van hansgrohe

Actuele mededelingen

Hier vind je alles wat je wilt weten over het bedrijf hansgrohe: Informatie over productinnovaties, actuele designprijzen, het wielrenteam BORA-hansgrohe en andere nieuwsberichten en weetjes.

Persberichten en downloads

Hier vind je persberichten en downloads over actuele producten en projecten, thema's en evenementen rondom het merk hansgrohe. Je kunt de informatie direct downloaden of contact met ons opnemen. Meer informatie over data, de balans-persconferentie en de onderneming Hansgrohe is te vinden op de website van de Hansgrohe Group

 • Nederland doucht liever korter dan kouder voor milieu

  06-07-2020 Een onderzoek onder 1016 Nederlandse consumenten onthult de douchegewoontes en -voorkeuren van Nederland. De belangrijkste resultaten zijn te vinden in dit persbericht.

   (PDF, 1.3 MB)
 • hansgrohe lanceert kindvriendelijke douchethermostaat Croma E

  25-04-2019 hansgrohe komt met de nieuwe, kindvriendelijke douchethermostaat hansgrohe Ecostat E. hansgrohe combineert in deze thermostaat een nieuwe koeltechnologie met hoogwaardige materialen en slimme functies. Met oog voor de allerkleinsten staan veiligheid en functionaliteit voorop.

   (PDF, 3.4 MB)
 • Laat je verwonderen door Raindance E: De vierkante douche

  1-2-2018: Raindance E is de nieuwste doucheserie van hansgrohe en uitermate geschikt voor liefhebbers van modern badkamerdesign. Innovatief en uniek in zijn soort door de lange, traploos verstelbare handdouche en douchehouder op de glijstang. Ideaal in gebruik voor groot en klein!

   (PDF, 401 KB)
 • Mindfulness onder de douche – Ontdek PowderRain, de nieuwe douchesensatie

  20-08-2018: Uit onderzoek van hansgrohe blijkt dat zelfs 72% van de ondervraagden nieuwe inzichten opdoet tijdens het douchen. Hoe rustgevender de douche, hoe vrijer het denkvermogen en hoe meer ideeën er kunnen ontstaan. Hierbij speelt ook “geluid”

   (PDF, 439 KB)
Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt