Persoon werkt op laptop.
Nieuws van hansgrohe

Actuele mededelingen

Hier vind je alles wat je wilt weten over het bedrijf hansgrohe: Informatie over productinnovaties, actuele designprijzen, het wielrenteam BORA-hansgrohe en andere nieuwsberichten en weetjes.

Persberichten en downloads

Hier vind je persberichten en downloads over actuele producten en projecten, thema's en evenementen rondom het merk hansgrohe. Je kunt de informatie direct downloaden of contact met ons opnemen. Meer informatie over data, de balans-persconferentie en de onderneming Hansgrohe is te vinden op de website van de Hansgrohe Group

 • Cover News 2019

  Persbericht hansgrohe bekent kleur

  04-11-2020 De kranen en douches van hansgrohe krijgen een persoonlijk tintje. Het sanitairmerk biedt nu naast chroom vijf verschillende metallic en matte kleuren die uit voorraad leverbaar zijn: mat zwart, mat wit, Brushed Black Chrome, Polished Gold Optic en Brushed Bronze. Voor elke badkamer en persoonlijke smaak is er een passende kleur. Uit het onderzoek Achter gesloten badkamerdeuren van hansgrohe blijkt dat 22% van de Nederlanders wel hun chromen doucheset of kraan wil omwisselen voor een variant in een kleurrijk jasje.

   (PDF, 5.4 MB)
 • Nederland doucht liever korter dan kouder voor milieu

  06-07-2020 Een onderzoek onder 1016 Nederlandse consumenten onthult de douchegewoontes en -voorkeuren van Nederland. De belangrijkste resultaten zijn te vinden in dit persbericht.

   (PDF, 1.3 MB)
 • hansgrohe lanceert kindvriendelijke douchethermostaat Croma E

  25-04-2019 hansgrohe komt met de nieuwe, kindvriendelijke douchethermostaat hansgrohe Ecostat E. hansgrohe combineert in deze thermostaat een nieuwe koeltechnologie met hoogwaardige materialen en slimme functies. Met oog voor de allerkleinsten staan veiligheid en functionaliteit voorop.

   (PDF, 3.4 MB)
 • Laat je verwonderen door Raindance E: De vierkante douche

  1-2-2018: Raindance E is de nieuwste doucheserie van hansgrohe en uitermate geschikt voor liefhebbers van modern badkamerdesign. Innovatief en uniek in zijn soort door de lange, traploos verstelbare handdouche en douchehouder op de glijstang. Ideaal in gebruik voor groot en klein!

   (PDF, 401 KB)
Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt