Man bedientt DuoTurn inbouwmengkraan in de douche.

DuoTurn

DuoTurn combineert intuïtieve bediening met strak, vlak design, voor douche en bad. Met deze nieuwe generatie van de hansgrohe inbouwmengkraan kun je de dagelijkse drukte even van je af laten glijden en voor comfort kiezen. Want met DuoTurn schakel je in een handomdraai over van de hoofddouche op de handdouche. Bovendien kunnen de gewenste temperatuur en waterhoeveelheid heel makkelijk worden ingesteld. Producten bekijken

Man geniet van de douche-ervaring met DuoTurn mengkraan.
DuoTurn inbouwmengkranen kunnen in bad en in de douche worden geïnstalleerd. Ze bieden een nieuw en geweldig alternatief voor een omstelling met trekmechanisme.

Wat zijn de bijzonderheden van DuoTurn inbouwmengkranen?

Momenten voor jezelf. Momenten van stilte. Momenten van ontspanning. Draai aan de DuoTurn inbouwmengkraan en geniet van een geweldige douche-ervaring. In bad of in de douche schakel je in een handomdraai om tussen de verschillende waterfuncties. 

  • Flexibiliteit. De platte mengkranen bieden extra ruimte, zijn universeel toepasbaar, passen in elke badkamerinrichting en kunnen met alle hansgrohe series worden gecombineerd.
  • Comfort en intuïtieve bediening. Door aan de grepen te draaien, worden de hoofd- of handdouche aangezet, de temperatuur en waterhoeveelheid ingesteld en van de baduitloop naar de handdouche omgeschakeld.
  • Veelzijdige designs. DuoTurn past naadloos in moderne badkamers. De grepen zijn vlak en op één hoogte uitgelijnd. De kardoes is in het midden geplaatst.​ Verkrijgbaar in vier moderne FinishPlus oppervlakken – chroom, Brushed Bronze, matzwart en matwit – en in drie puristische designvormen: E = hoekig, S = rond en Q = afgerond SoftCub -design.  

DuoTurn: overzicht van alle pluspunten

DuoTurn voegt zich harmonieus in je individuele badkamer en kan eenvoudig met andere hansgrohe producten in de badkamer worden gecombineerd.

  • Comfortable instelling van temperatuur en waterhoeveelheid.
  • Comfortabele bediening van maximaal twee functies met de hendel.
  • Drie puristische designvormen (hoekig, afgerond en rond) – voor alle stijlen en voorkeuren. 
  • FinishPlus assortiment met vier oppervlakken: chroom, matzwart, matwit en Brushed Bronze.
  • Eenvoudige reiniging dankzij doorlopend oppervlak.
  • Hoge kwaliteit door hansgrohe normen bij materialen en functies voor langdurig plezier met je inbouwmengkraan.
Sort by
6  Resultaten
Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt