hansgrohe live beleven

Meet the beauty of water op beurzen en evenementen

Beleef innovatieve producten voor badkamer en keuken in een buitengewone omgeving: het merk hansgrohe presenteert zichzelf en zijn producten op vele beurzen en evenementen over de hele wereld; van de internationale vakbeurs tot aan de regionale beurs – misschien ook bij jou in de buurt. Kom langs en meet the beauty of water!

hansgrohe beursstand op de ISH.
De hansgrohe beursstand op de ISH 2017

Ben je een spraakwaterval, of juist niet? Dat maakt niet uit: op een van onze beursstands is ruimte om hansgrohe  innovaties op het gebied van keukenkranen, douches en showerpipes aan den lijve te ondervinden. Onze medewerkers staan daarnaast altijd klaar voor een persoonlijk gesprek en helpen je bij het vinden van de optimale oplossing voor je persoonlijke droombadkamer. Laat je inspireren!

Logo beurs eigen Huis 2020

Beurs Eigen Huis


De Beurs Eigen Huis in Utrecht is een van de meest complete beurzen op het gebied van bouwen en verbouwen. Van 6 t/m 8 maart worden in de Jaarbeurs ruim 28000 huizenbezitters verwacht die hun huisonder handen willen nemen. Ben jij één van hen? hansgrohe is in ieder geval één van de exposanten. Van toiletkraantje tot regendouche: we laten hier onze mooiste, beste en nieuwste kranen en douches zien, waarmee jij van jouw huis een droomhuis maakt. 

Datum: 6 t/m 8 maart 
Locatie: Jaarbeurs Utrecht
Stand: K 1.40
Naar de website van Beurs Eigen Huis


 
Logo beurs eigen Huis 2020

SHK Essen


De SHK in Essen is één van Europa’s grootste beurzen op het gebied van sanitair en verwarmingstechniek. Daar vertellen we je meer over onze nieuwste producten en technieken voor de keuken en badkamer. Onze tip: deze Duitse beurs organiseert een speciale Benelux -en-Frankrijk – dag op 10 maart. Op die dag staan er extra veel Nederlandstalige medewerkers voor je klaar op alle stands. Maar wij praten gewoon elke dag Nederlands met je, als je wilt. Zien we je van 10-13 maart in Essen?

Datum: 10-13 maart 2020
Locatie: MESSE Essen in Essen (DE)
Standnummer: 7a04
Naar de website van de SHK Essen
Logo Hotel independent show

Independent Hotel Show

Op 17 en 18 maart 2020 komen vertegenwoordigers van luxe en boutique hotels samen in de Rai in Amsterdam. De Independent Hotel Show zit vol met kennis, inspiratie en de nieuwste trends uit de branche. Ook hansgrohe zal hier een greep uit het assortiment laten zien om hoteliers te laten zien wat we in huis hebben. We zien je graag in de RAI! 

Locatie: RAI Amsterdam, standnummer: G38
Naar de website van de Independent Hotel Show
Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt