hansgrohe live beleven

Zien we je op de beurs?

Het merk hansgrohe presenteert zichzelf  en zijn producten regelmatig op vele beurzen en evenementen over de hele wereld. In Nederland doen we dit steeds meer op de momenten dat het jou uitkomt: niet alleen op een beurs, maar ook in onze Water Studio Amsterdam of door het hele land met onze promotietruck. Kom je snel eens langs? 

Beurs Eigen Huis

Heb je bouw- of verbouwplannen? Op de 25e editie van de Beurs Eigen Huis krijg je veel advies en inspiratie, en kunnen je terecht voor tips.

Datum: 22 t/m 24 maart 2024

Locatie: Jaarbeurs Utrecht

Standnummer: KB2.07 in hal 4

Salone del Mobile Milano

Salone del Mobile is het wereldwijde benchmarkevenement voor de inrichtings- en designsector. Het is de grootste beurs ter wereld voor interieurontwerp. Staan hier met hansgrohe en AXOR..

Datum: 16 – 21 april 2024

Locatie: Fiera Milano, Strade statale Sempione, 28 20017 Rho Milaan

Standnummer: 06 A41 B36

Architect@work

Bij Architect@work wordt veel aandacht besteed aan de uitwisseling van kennis en innovatieve ideeën, producten, materialen, toepassingen en diensten voor architecten en interieurarchitecten. Dit wordt van tevoren voorgelegd aan een jury van architecten en interieurontwerpers die het innovatieve karakter van elk product beoordelen. Op de beurs staan daarom relevante producten voor architecten en interieurarchitecten. Wij staan hier met AXOR.

 

Datum: 11 & 12 september 2024

Locatie: Ahoy Rotterdam

Standnummer: 34

Pluspoint River Event - Oktober 2024 

Exclusief event voor architecten op het water waar 65 producenten hun nieuwste producten, technieken of designs presenteren. Iedere dag meert het schip in een andere stad (Rotterdam, Amsterdam, Nijmegen) aan waar regionale architecten, interieurarchitecten en projectontwikkelaars het event komen bezoeken. Wij staan hier met AXOR.

Datum

dinsdag1 oktober Rotterdam,

woensdag  2 oktober Amsterdam

donderdag 3 oktober Nijmegen 2024

Locatie:  3 locaties, zie hierboven. (boot verplaatst zich na een beursdag)

Standnummer; 225 op de bovenverdieping (aka lounge deck)

 

Prefab Beurs

PREFAB is de vakbeurs – en het kennisplatform – voor professionals in industrieel en modulair bouwen en renoveren. Koplopers tonen er hun oplossingen en delen er hun specialistische kennis. Hun toepassingen dragen steeds bij aan efficiëntie en/of duurzaamheid. PREFAB dient dus als platform ter kennisdeling en inspiratie: hier toont zich de nieuwe manier van bouwen. Wij staan hier met hansgrohe en laten zien hoe wij gemakkelijk en snel in PREFAB toegepast kunnen worden, met een focus op duurzaamheid.

Datum: 15 t/m 17 oktober 2024

tijd: 10:00 – 17:00

Locatie: Brabanthallen, ‘s-Hertogenbosch

Standnummer: 1.D058

Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt