hansgrohe live beleven

Meet the beauty of water op beurzen en evenementen

Beleef innovatieve producten voor badkamer en keuken in een buitengewone omgeving: het merk hansgrohe presenteert zichzelf en zijn producten op vele beurzen en evenementen over de hele wereld; van de internationale vakbeurs tot aan de regionale beurs – misschien ook bij jou in de buurt. Kom langs en meet the beauty of water!

hansgrohe beursstand op de ISH.
De hansgrohe beursstand op de ISH 2017

Ben je een spraakwaterval, of juist niet? Dat maakt niet uit: op een van onze beursstands is ruimte om hansgrohe  innovaties op het gebied van keukenkranen, douches en showerpipes aan den lijve te ondervinden. Onze medewerkers staan daarnaast altijd klaar voor een persoonlijk gesprek en helpen je bij het vinden van de optimale oplossing voor je persoonlijke droombadkamer. Laat je inspireren!

Logo Bouwbeurs 2019

BouwBeurs 2019

Van 4 t/m 8 februari 2019 vindt in de grootste en meest complete vakbeurs voor de uitvoerende bouw plaats in Utrecht. De BouwBeurs is dé ontmoetingsplek voor bouwprofessionals. Wij zijn ook weer van de partij. Kom jij ook naar de Jaarbeurs? Wij ontmoeten je graag op stand 7.D02. 

Naar de website van de BouwBeurs 2019
 
Logo ISH Frankfurt 2019

ISH Frankfurt 2019


Ook in 2019 reist hansgrohe weer af naar Frankfurt voor de ISH. Deze tweejaarlijkse internationale vakbeurs is een van de belangrijkste beurzen op het gebied van energie- en watermanagement in gebouwen. Veel toonaangevende trends op het gebied van sanitair en badkamerdesign komen uit deze beurs voort. En we verklappen alvast: Ook wij presenteren daar onze innovaties voor 2019. Zien we je daar? 

Locatie: Messe Frankfurt
Plek: Festhalle

Naar de website van ISH Frankfurt 2019
 
Logo ISH Noviteitenshow 2019

ISH Noviteitenshow


Heb je de ISH in Frankfurt gemist? Dan doen we het van 25 t/m 17 april 2019 nog even dunnetjes over in Nieuwegein. In de Beursfabriek vind je daar alle noviteiten van de A-merk sanitairleveranciers. Ook die van hansgrohe, dus! We vertellen je op de beurs graag meer over onze nieuwste innovaties voor de keuken en badkamer. 

Naar de website van de ISH Noviteitenshow


 
Logo Hotel independent show

Independent Hotel Show

Op 8 en 9 mei komen vertegenwoordigers van luxe en boutique hotels samen in de Rai in Amsterdam. De Independent Hotel Show zit vol met kennis, inspiratie en de nieuwste trends uit de branche. Ook hansgrohe zal hier een greep uit het assortiment laten zien om hoteliers te laten zien wat we in huis hebben. We zien je graag in de RAI! 

Locatie: RAI Amsterdam 
Standnummer: A44

Naar de website van de Independent Hotel Show
Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt