Keuken plannen met afgestemde elementen

Met dit team kunt u alleen maar winnen

Optreden van het dreamteam op de meest gebruikte plek in uw keuken: hansgrohe spoelbakcombinaties starten een kleine revolutie in de omgang met water. Als perfect afgestemde combinatie van spoelbak, mengkraan en innovatieve sBox vormen zij de functionele en esthetische totaaloplossing die uw keukenwerk aanzienlijk zal vergemakkelijken. Kom hier te weten hoe.

Nieuwe combinatie van spoelbak en badkuip.
hansgrohe innovatie: stijlvolle drie-eenheid van spoelbak, mengkraan met afzonderlijk bedieningselement en sBox.

Perfecte drieklank met water – dat overtuigt ook experts

De hansgrohe spoelbakcombinaties perfectioneren alles wat u van uw centrale watertappunt kent. Spoelbakdesign, waterbediening en actieradius versmelten dankzij de doorlopende vormentaal tot een eenheid. Of het nu een uitgestrekt keukenparadijs of een bescheiden kooknis betreft: hansgrohe combinaties zijn leverbaar in zowel grote als compacte formaten. Met twee spoelbakken of juist één. Hun minimalistische design voegt zich in elke ambiance. Dat overtuigt ook internationale designexperts: alle hansgrohe combinaties waren al kort na hun verschijnen bekroond met de if Design Award 2017.

Gebundelde innovatiekracht van hansgrohe

De keukeninnovaties van hansgrohe zijn er met twee bedieningsvarianten. Beide definiëren de omgang met water opnieuw door een afzonderlijk bedieningselement op de spoelbakrand. Samen met de sBox ondersteunen zij probleemloze arbeidsprocessen. Kies een combinatie met:

  • tuimelaar op de spoelbakrand voor de bediening van waterhoeveelheid en -temperatuur;
  • Select-knop voor het starten en stoppen van de waterstroom en voor het openen en sluiten van de afvoer.

De componenten zijn perfect op elkaar afgestemd en verschaffen u – naast kwaliteit, bedieningsgemak en functionaliteit – maximale planningszekerheid.

Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt