Holistische oplossingen uit één hand

Nieuwe producten hansgrohe: Wek je badkamerdromen tot leven!

Hoe ziet je droombadkamer eruit? Met inspirerende nieuwe producten van hansgrohe en ideeën moedigen wij je aan hier een persoonlijk antwoord op te vinden. Ontdek hier onze geselecteerde samenstellingen van fonteinen, meubels, mengkranen en douches, evenals bijpassende spiegels, toiletten en accessoires. Voor gedetailleerde informatie vind je onze brochure met nieuwe producten als download op deze pagina.

Enthousiasme opnieuw beleven – met nieuwe producten van hansgrohe

hansgrohe definieert niet alleen de badkamer opnieuw, maar ook jouw kijk op de alledaagse dingen. Voor ongeëvenaarde waterbeleving willen wij niet langer denken in termen van individuele productoplossingen. In plaats daarvan streven wij naar holistische oplossingen uit één hand, die je in staat stellen duurzaam te leven.

In samenwerking met PHOENIX Design en de architect Peter Ippolito en diens internationaal gerenommeerde designstudio Ippolito Fleitz Group bepaalt hansgrohe de norm. Zo creëren wij een perfect afgestemde, interactieve badkameromgeving, die gebaseerd is op jouw stijl, jouw dromen en jouw behoeften. Want elke badkamer is net zo uniek als de persoonlijkheid waarvoor hij gemaakt is. 

Tecturis mengkranen

Nieuwe producten hansgrohe: Tecturis mengkranen afgerond en hoekig.

Met Tecturis S en E heeft hansgrohe twee series ontwikkeld die de esthetische en functionele schoonheid van het water met hun minimalistische look benadrukken. Rond zoals concentrische cirkels in het water of met rechte lijnen als een volle waterstraal. Voor alle inrichtingsstijlen en designvoorkeuren zit er wel iets tussen. Beleef water in een nieuw design!

ervaar het hier!

Designflex doucheslang

Nieuwe producten hansgrohe: Designflex doucheslang in kleur.

Geef je badkamer een moderne spalook: met een esthetische doucheslang. Designflex is licht, voelt warm aan en is compatibel met alle gangbare handdouches. Het garen is gemaakt van gerecycled PET en past perfect bij alle hansgrohe FinishPlus kleuren zoals Brushed Bronze, matzwart of matwit.

ervaar het hier

Nieuwe hansgrohe producten 2023

Ontdek met welke nieuwe producten, ideeën en oplossingen van hansgrohe je je badkamerdromen tot leven kunt wekken. Je kunt de brochure comfortabel op je scherm doorbladeren of voor later downloaden.

Bekijk de productbrochures

Accessoires van hansgrohe

Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt