hansgrohe toilet EluPura Q in SoftCube design.

EluPura

Het toilet is een essentieel onderdeel bij de inrichting van je individuele droombadkamer. Dankzij hun universele vormgeving passen de randloze EluPura toiletten naadloos in de stijl van je badkamer. Ze zijn in de twee designvarianten rond en SoftCube verkrijgbaar. Dankzij de geoptimaliseerde binnengeometrie gebruikt EluPura water uiterst efficiënt (geschikte stortbak nodig) en helpt zo om grondstoffen te besparen. Producten bekijken

EluPura toiletten - twee mooi vormgegeven, onderhoudsvriendelijke series

EluPura Q toilet past harmonieus in het badkamerdesign
hansgrohe EluPura toiletten zijn verkrijgbaar in twee designvarianten die stijlvol in elk badkamerdesign passen. Rond of SoftCube, zoals hier afgebeeld, maken ze van de badkamer een mooiere plek.

EluPura toiletten zijn verkrijgbaar in twee universele varianten, die je harmonieus met hansgrohe producten in je badkamer kunt combineren. Beslis zelf, afhankelijk van je interieurstijl en voorkeuren:

  • randloos EluPura toilet in rond of SoftCube design
  • EluPura S toilet in rond design met de innovatieve AquaHelix Flush doorspoeltechnologie

Randloze hygiëne, makkelijk schoon te maken en efficiënt

EluPura S in rond design harmonieus gecombineerd.
EluPura S in rond design met afgeronde hoeken past uitstekend bij de nieuwe fonteinen en meubels van de serie hansgrohe Xelu Q.

Met EluPura rondt je je wellness-badkamer stijlvol af met maximaal comfort. Door hun constructie zijn de toiletten makkelijk en efficiënt schoon te maken. Bovendien beschikken alle productvarianten over een geoptimaliseerde binnengeometrie, waarmee een uitstekend doorspoelresultaat met slechts 4,5 l water per spoelbeurt kan worden behaald (geschikt stortbak nodig). EluPura toiletten zijn gemaakt van sanitaire keramiek die lang meegaat. Ze kunnen naar wens van een comfortabele automatische sluiting en een snelaansluiting voor toiletbril en deksel worden voorzien. Voor minder schoonmaakwerk zorgen de toiletbril en het deksel die makkelijk kunnen worden afgenomen. 

EluPura toiletten met AquaHelix Flush - rondom comfortabel

EluPura S toilet met AquaHelix Flush in de gastenbadkamer
Dankzij de universele EluPura vormentaal krijgen zelfs de gastenbadkamer en het gastentoilet een frisse, moderne en tijdloze look.

Ook het EluPura S toilet met AquaHelix Flush doorspoeltechnologie van hansgrohe kan met slechts 4,5 l water per spoelbeurt uitstekende spoelresultaten behalen (geschikte stortbak nodig). Daarvoor zorgen de speciale waterkolktechnologie en de geoptimaliseerde binnengeometrie van de toiletpot. Deze innovatieve toiletten zijn in rond EluPura S design verkrijgbaar.

Keuze uit twee glazuren

  • SmartClean is vuilafstotend en zorgt voor makkelijk schoonmaken
  • HygieneEffect voorkomt dat bacteriën (colibacteriën en salmonella) zich op het EluPura toilet vermeerderen

Productie van meubels en keramiek

Sort by
21  Resultaten
Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt