De nieuwe iBox universal 2 – voor makkelijke inbouwinstallaties.

iBox universal

Je gaat een badkamer bouwen of je renoveert een bestaande badkamer? Een in de wand ingelaten waterbediening heeft veel voordelen. Dankzij minimalistische mengkranen maakt alles een opgeruimde indruk – en je geniet van volledige bewegingsvrijheid tijdens het douchen en baden. Een inbouwdeel wordt geïnstalleerd: leer hier onze nieuwe iBox universal 2 kennen. Voor een snelle, flexibele en veilige installatie. Producten bekijken

Efficiënte installatie met maximale flexibiliteit


Voor de inbouwinstallatie kun je bij hansgrohe kiezen uit een aantrekkelijk assortiment „afbouwdelen“ voor de badkamer, bijvoorbeeld ShowerSelect Comfort en DuoTurn. Dat zijn minimalistische bedieningselementen, die in plaats van een grote thermostaat of mengkraan worden geïnstalleerd. Door een sanitairspecialist natuurlijk.

De inbouwinstallatie heeft weinig plaats nodig en is makkelijk schoon te maken. Je kunt ook uitkijken naar stille waterervaringen – dankzij de goede geluiddemping. Door de intuïtieve bediening met een strak, vlak design kun je de dagelijkse drukte van je af laten glijden en voor weldadig comfort tijdens het douchen kiezen. 

Voor de mooiste momenten met water 

De nieuwe generatie van de hansgrohe iBox universal verschaft maximale design-vrijheid in de badkamer en kan met alle hansgrohe afbouwdelen worden gecombineerd. Hierbij worden alle beproefde voordelen van de voorganger samengebracht met veel nieuwe eigenschappen en toegevoegde waarde:

  • Meer efficiëntie – tijdbesparende installatie
  • Meer flexibiliteit – meer bevestigingsmogelijkheden
  • Meer veiligheid – minder installatiestappen

In de fotogalerij zie je hoe de upgrades aan de iBox er concreet uitzien:

De topverbeteringen samengevat:

  • Tijdbesparende, flexibele en veilige montage
  • Betere installatiemogelijkheden dankzij intelligente details
  • Volledig waterdicht en universeel toepasbaar. Dankzij geluidsontkoppeling worden alle nieuwe afbouwdelen door geluidsklasse 1 gekenmerkt
  • Kan worden gecombineerd met alle bestaande en toekomstige afbouwdelen van hansgrohe en AXOR (voor oudere series is voor de montage alleen maar een adapterplaat nodig). 
  • Afbouwdelen nemen weinig plaats in beslag en bieden een veelzijdig assortiment (diverse kleuren, vormen en aantal functies naar keuze)

Waarom is tijdsbesparing een belangrijke factor? 

Omdat installateurs steeds meer onder tijdsdruk staan. Dit wordt nog versterkt door het tekort aan vakpersoneel. Daarom is er een partner nodig die deze uitdagingen begrijpt en producten aanbiedt die een ongecompliceerde, maar veilige installatie mogelijk maken. Hansgrohe wil deze partner zijn. De nieuwe generatie iBox is nog een voorbeeld van hoe wij met innovatieve ideeën en intelligente oplossingen het werk van de installateur verlichten en tegelijkertijd de tevredenheid van onze klanten verhogen.

Detail van hansgrohe ShowerSelect Comfort en de iBox universal 2.
Met de iBox universal 2 en de nieuw hansgrohe afbouwdelen voor de douche verloopt de inbouwinstallatie twee keer zo snel als bij de vorige modellen.

De nieuwe iBox 2 en onze nieuwe afbouwdelen

Sort by
3  Resultaten
Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt