Product voor keuken met comfort en design van hansgrohe.
Keukens met hansgrohe

Tijdloos mooie mengkranen, spoelbakken en combinaties van hansgrohe voor uw keuken

Keuken is passie. De keuken is het onmoetingscentrum voor familie en vrienden, om te koken, eten, ontspannen en te vieren. De perfecte ingrediënten voor een tijdloos stijlvolle en functionele ambiance met alle comfort zijn mengkranen, spoelbakken en spoelbakcombinaties van hansgrohe. Hiermee wordt de keuken de favoriete ruimte in uw eigen huis. En keukenwerk? Gaat u heel gemakkelijk af.

Ontdek onze nieuwe producten voor hoogwaardig keukendesign

Innovatieve producten met puristisch design: voor de mooiste momenten met water

Het hart van de keuken klopt daar, waar vers water stroomt. Daarom ontwikkelt hansgrohe telkens weer nieuwe ideeën, die voor u comfortabel gebruik van water mogelijk maken. Intelligent doorontwikkelde technologie en ergonomische perfectie zijn producteigenschappen die het keukenwerk voor u efficiënter en prettiger maken. Combineer fraaie keukenmengkranen flexibel met een hoogwaardige spoelbak van uw keuze en geniet van het ongecompliceerde gebruiksgemak. Of laat de optimale samenstelling van spoelbak en mengkraan over aan hansgrohe. Elke uiterst moderne spoelbakcombinatie vormt het middelpunt van uw keuken. Speciaal geselecteerde materialen en een solide afwerking zorgen ervoor dat u lang plezier aan uw producten beleeft.

Mengkranen zo individueel en hoogwaardig als uw smaak

Ontdek samen met hansgohe de wereld van moderne keukeninrichting en laat u door actuele trends en innovaties inspireren. Keukens met aantrekkelijke eilandoplossingen of open keukens met een vloeiende overgang naar de woonruimte: aanschouwelijke voorbeelden ondersteunen u bij uw besluit voor een specifieke inrichting.

Hoe u uw eigen ideeën in functioneel keukendesign kunt vertalen, laat de keuken-raadgever van hansgrohe u zien. De planning van spoelbak en mengkraan speelt hierbij een doorslaggevende rol. Leer in de raadgever innovatieve technologieën voor efficiënt werken aan de spoelbak kennen. Vakkundige instructies voor installatie en onderhoud laten u zien, hoe u lang plezier aan uw hoogwaardige keuken zult beleven.

  • hansgrohe-producten voor de keuken

    Modern keukenlatijn: wetenswaardigheden over spoelbakken en mengkranen

    Gebruiksvriendelijke spoelbakken en mengkranen vormen het hart van elke keuken. De hansgrohe keukenbrochure biedt u een overzicht van de veelvoud aan specifieke keukencombinaties.

    Brochure met producten voor de keuken downloaden (PDF, 5.2 MB)
Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt