Product voor keuken met comfort en design van hansgrohe.
Keukens met hansgrohe

Tijdloos mooie mengkranen, spoelbakken en combinaties van hansgrohe voor jouw keuken

Keuken is passie. De keuken is het onmoetingscentrum voor familie en vrienden, om te koken, eten, ontspannen en te vieren. De perfecte ingrediënten voor een tijdloos stijlvolle en functionele ambiance met alle comfort zijn mengkranen, spoelbakken en spoelbakcombinaties van hansgrohe. Hiermee wordt de keuken de favoriete ruimte in uw eigen huis. En keukenwerk? Gaat u heel gemakkelijk af.

Ontdek onze nieuwe producten voor hoogwaardig keukendesign

Innovatieve producten met puristisch design: voor de mooiste momenten met water

Het hart van de keuken klopt daar, waar vers water stroomt. Daarom ontwikkelt hansgrohe telkens weer nieuwe ideeën, die zorgen dat je comfortabel gebruik kunt maken van water. Slim doorontwikkelde technologie en ergonomische perfectie zijn kenmerken die het keukenwerk efficiënter en prettiger maken. Combineer fraaie keukenmengkranen flexibel met een hoogwaardige spoelbak naar keuze en geniet van het ongecompliceerde gebruiksgemak. Of laat de optimale samenstelling van spoelbak en mengkraan over aan hansgrohe. Speciaal geselecteerde materialen en een solide afwerking zorgen ervoor dat je lang plezier aan jouw producten beleeft.

Keukenkranen die passen bij jouw leven

Ontdek samen met hansgohe de wereld van moderne keukeninrichting en laat je door actuele trends en innovaties inspireren. Keukens met aantrekkelijke eilandoplossingen of open keukens met een vloeiende overgang naar de woonruimte: aanschouwelijke voorbeelden helpen je bij het kiezen van een specifieke inrichting.

Hoe jij je eigen ideeën in functioneel keukendesign kunt vertalen, laat de keuken-adviestool van hansgrohe zien. De planning van spoelbak en mengkraan speelt hierbij een doorslaggevende rol. Leer in de adviestool innovatieve technologieën voor efficiënt werken aan de spoelbak kennen. Vakkundige instructies voor installatie en onderhoud laten zien, hoe je lang plezier aan jouw hoogwaardige keuken zult beleven.

  • hansgrohe-producten voor de keuken

    Modern keukenlatijn: wetenswaardigheden over spoelbakken en mengkranen

    Gebruiksvriendelijke spoelbakken en mengkranen vormen het hart van elke keuken. De hansgrohe keukenbrochure biedt een overzicht van de veelvoud aan specifieke keukencombinaties.

    Brochure met producten voor de keuken downloaden (PDF, 3 MB)
Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt