Badkamer-trend: opvallende douche op de vloer en een helder design.
Trends voor uw badkamer

Dit zijn verschillende trends in de badkamer: Laat je inspireren!

Houd u ervan om nieuwe woontrends en badkamerideeën te ontdekken? Al met kleine veranderingen kan er meer sfeer gecreëerd worden. Met designkranen en -douches kunt u op stijlvolle wijze renoveren, met grotere oplossingen zorgt u voor meer comfort. Om u te inspireren, hebben wij op internationale beurzen voor badkamers en modern wonen de actuele trends vastgesteld.

De nieuwste ideen voor jouw droombadkamer: 
vers en op maat gemaakt

Het trendy badkamerdesign borduurt voort op natuurlijk charisma en geeft een warm welkom. Heb jij de trend richting robuuste oppervlakken al gezien? Deze zien er heel stijlvol uit wanneer je ze combineert met heldere lijnen op kranen en douches. Misschien heb jij je blik laten vallen op een badkamer in loft-stijl of wil je jouw badkamer mooier maken met jouw favoriete items? In onze beeldengalerij vind je inspiratie voor veranderingen - van klein tot groot. 

 

Inspiratie vanuit lifestyle & design kan je badkamer voor je gevoel veranderen in een spa

Tegenwoordig is de badkamer meer dan alleen plek voor persoonlijke hygiënen en lekker douchen. Het is de centrale plek voor ontspanning, waar je weer helemaal tot rust kunt komen. De badkamer wordt ook steeds stijlvoller en moet daarom steeds meer de stijl van jouw woning weerspiegelen. DUs het is niet meer dan normaal dat trends in interieurdesign ook hun weg naar de abdkamer vinden en ons enthousiasme om deze up-to-date te houden. Daarom houdt hansgrohe alle trends in badkamerdesign nauwlettend in de gaten, om jou te helpen de mooiste en beste producten voor jouw droombadkamer te vinden.

Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt