Collage: dit is waar kwaliteit voor staat met hansgrohe.
Streng gecontroleerd, onafhankelijk gecertificeerd

hansgrohe merkkwaliteit bij mengkranen en douches

Wat wil premium- of merkkwaliteit eigenlijk zeggen? Wij verstaan daaronder: de hoogste kwaliteit in vorm en functionaliteit. Zodat jij lang blij en tevreden bent met hansgrohe producten. Strenge richtlijnen en tests in ontwikkeling en productie zijn bij ons vanzelfsprekend. Bovendien worden onze producten door onafhankelijke keuringsinstituten gecertificeerd. Op hansgrohe kun je vertrouwen.

Hansgrohe levert merkkwaliteit. Sinds 1901

Bij ‘kwaliteit’ denkt men in eerste instantie aan hoogwaardige producten. Die krijg je van ons, zonder meer. Wij leveren alleen uitstekende, voor drinkwater geschikte materiaalsoorten die in langetermijntests zijn goedgekeurd. Maar de Hansgrohe Group verstaat nog veel meer onder ‘kwaliteitswerk’. Zijn kwaliteitsdefinitie stoelt op vier pijlers: productkwaliteit, designkwaliteit, productiekwaliteit en servicekwaliteit.

Bij ons ligt de lat hoog. En dat wordt zeer gewaardeerd door onze klanten over de hele wereld, maar ook door onze partners in de installatiebranche en projectontwikkeling. Om goede redenen is de mengkranen- en douchefabrikant uit het Zwarte Woud een van de wereldwijd toonaangevende sanitairondernemingen. En een toonaangevende designleverancier binnen de branche.

De vierdimensionale kwaliteitsdefinitie van Hansgrohe

 • Productkwaliteit. Vertrouw op veilige en sterke producten die voor een lange levensduur zijn ontwikkeld. Hansgrohe kwaliteit betekent ook: bedieningsgemak, intelligente werkwijze, eenvoudige montage en technologieën met echte meerwaarde voor jou.
 • Designkwaliteit. Excellent design overleeft vluchtige trends. Dit houdt in: je zult onze tijdloze badkamerproducten ook na vele jaren nog mooi vinden en graag gebruiken. Designkwaliteit betekent bij Hansgrohe altijd: innerlijke en uiterlijke schoonheid. Dat blijkt alleen al uit de vele onderscheidingen en designprijzen.
 • Productiekwaliteit. In de productie kiest Hansgrohe voor speciaal geselecteerde materialen, hightech en precisiewerk. Maar ook voor milieubescherming, efficiënt grondstoffengebruik en goede arbeidsomstandigheden voor het personeel. Zulke duurzaam en kwalitatief hoogwaardig vervaardigde producten kun je met een schoon geweten kopen.
 • Servicekwaliteit. Wij zijn er altijd voor je. Ontmoet ons op beurzen en evenementen of beleef de mengkranen en douches live in de Hansgrohe Aquademies. Dat onze vakpartners in de productie en handel uitstekend geschoold zijn, komt je eveneens ten goede.

Bij sanitairproducten hebben veiligheid, hygiëne en optimale werkwijze opperste prioriteit. Daarom schakelt Hansgrohe wereldwijd onafhankelijke keurings- en certificeringsinstituten zoals KIWA, TÜV of DVGW in, bijvoorbeeld als het gaat om verbrandings- of drinkwaterbescherming, om water- en energiebesparing, om veilige bediening of elektronica. Daarmee onderstreept de merkfabrikant zijn hoge eisen aan kwaliteit, consumenten- en milieubescherming.

Testafdichting TÜV SÜD veiligheidsgoedgekeurd, productie onder toezicht.

Gecertificeerd door TÜV SÜD: ‘Veiligheid gecontroleerd, productie bewaakt’

Het TÜV-SÜD-keurmerk veiligheid gecontroleerd, productie bewaakt’ is terug te vinden op huishoudelijke apparatuur, consumentenelektronica, sport-, spel- en vrijetijdsartikelen, gereedschap of meubels. TÜV SÜD bevestigt met dit keurmerk, dat de producten van de betreffende fabrikant voldoen aan de nationale en internationale normen. Daarnaast worden ook de productievestigingen gekeurd.

Door TÜV Süd goed en veilig bevonden hansgrohe merkproducten en -series zijn bijvoorbeeld:

 • hoofddouches Raindance Rainmaker, ook met verlichting
 • douchesets Unica Comfort met badgreep en voetensteun
 • inbouwspoelbakken van roestvrijstaal in alle maten en uitvoeringen
Testafdichting van DVGW voor hansgrohe.

Gecertificeerd door de Deutscher Verein des Gas- und Wasserfaches (DVGW)

Bij zijn werk concentreert de DVGW zich vooral op de thema's veiligheid, hygiëne, milieu en consumentenbescherming. Met zijn keurmerken waarborgt deze vereniging een veilige gas- en watervoorziening conform de internationaal hoogste normen en ondersteunt het de branche in technisch-wetenschappelijke kwesties.

Met het DVGW-keurmerk gecertificeerde hansgrohe merkproducten zijn bijvoorbeeld:

 • opbouw-mengkranen en -thermostaten voor bad en douche
 • inbouw-mengkranen en -thermostaten voor bad en douche
 • inbouwdelen
 • wastafelmengkranen en bidetmengkranen met afvoergarnituren
 • wastafelmengkranen met aansluitslangen
 • handdouches
 • doucheslangen 
Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt