hansgrohe staat voor je klaar

Contact

Neem contact met hansgrohe op - of het nu gaat om een algemene vraag, om extra informatie voor je aankoop, hulp bij het vinden van een product of onderdelen. Heb je technische ondersteuning nodig? We stellen je lof, vragen en kritiek zeer op prijs. Als je vragen over één van de onderstaande onderwerpen ben je hier precies goed. 


The Water Studio Amsterdam tijdelijk dicht

Naar aanleiding van de huidige lockdown sluiten we tijdelijk de deuren van The Water Studio Amsterdam. Spontaan langskomen kon al even niet meer, maar nu kunnen we je ook niet meer op afspraak onze kranen en douches in het echt laten zien. Zodra het weer kan, heten we je graag weer welkom in onze showroom. In de tussentijd kun je onze showroom ook virtueel bezoeken met onze 360 Tour. Tot snel!
 

Contactformulier

Selecteer maximaal 5 bestanden of afbeeldingen die u met uw aanvraag wilt verzenden (maximaal 5 MB per bijlage en 20 MB in totaal). Dit kan bijvoorbeeld een foto van uw product zijn.

Voeg meer bestanden toe

Uw contactgegevens

Title
Privacyverklaring

Het verzamelen en gebruik van de persoonlijke gegevens van u of anderen die u ons in het kader van deze serviceaanvraag verstrekt, geschiedt geheel in lijn met onze wettelijke bevoegdheden en onze Privacy policy.

Bel ons

Technische vragen over producten, onderdelen, de montage ervan of het kiezen van de juiste artikelen voor jouw situatie? Neem contact op met onze experts van de service afdeling. 

 

020-6062400

maandag t/m vrijdag 08.00-17.00 uur

Hansgrohe Nederland is gesloten op onderstaande data:
•   Donderdag 24 december 2020
•   Vrijdag 25 december 2020
•   Donderdag 31 december 2020
•   Vrijdag 1 januari 2021
•   Maandag 4 januari 2021

Op dinsdag 5 januari 2021 zijn wij weer bereikbaar!

 

Digitale brievenbus

info@hansgrohe.nl

Hier zijn we te vinden

Hansgrohe BV
Naritaweg 126-130
1043 CA Amsterdam

Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt