Schiltach als locatie voor Hansgrohe.
Ondernemingswaarden

Kwaliteit waarop je kunt rekenen

De kwaliteit van onze producten herken je tijdens het douchen of handen wassen. Maar wat zit erachter? Wat drijft Hansgrohe, welke economische betekenis heeft de onderneming, waarvoor neemt zij verantwoordelijkheid? Neem een kijkje achter de schermen bij dit bedrijf uit het Zwarte Woud, wiens producten je over de hele wereld terug zult vinden. Lees waarin wij ons onderscheiden. En wat wij belangrijk vinden.

Op beproefde merkkwaliteit van hansgrohe kunt u vertrouwen. Uw voordelen: eersteklas producten, bekroond design, duurzame productie en sterke service. Dit willen wij hierna krachtiger onder uw aandacht brengen:

  • Onder Kwaliteit laten wij u zien, wat wij bij hansgrohe onder ‘kwaliteitswerk’ verstaan. 
  • Design maakt het verschil: al meer dan 30 jaar bepaalt Phoenix Design het gezicht van het merk hansgrohe. Kom meer te weten over de internationaal gerenommeerde designstudio. En ontdek een keur aan designprijzen die de kwaliteit en het toonaangevende design van de Hansgrohe Group staven. 
  • Onder Traditie & innovatie kunt je een blik werpen op de geschiedenis van de onderneming. Wist je bijvoorbeeld dat Hans Grohe de uitvinder is van de glijstang, ook wel douchestang genoemd? Tot op de dag van vandaag wordt de innovatiekracht weerspiegeld met talloze patenten en interessante toekomsttechnologieën. 
  • De Hansgrohe Groep handelt duurzaam en met verantwoordelijkheid. Ervaar onder Verantwoordelijkheid, welke andere goede redenen er zijn voor de aanschaf van een hansgrohe product.
Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt