Spoelbakken, zo veelzijdig als jouw wensen

Vorm & functie – naadloos verenigd

Hoe zou het zijn als de spoelbak plotseling uw favoriete werkplek bij u thuis werd? Omdat hij zich perfect in uw eigen keukenontwerp voegt – of hij nu compact of juist royaal gedimensioneerd is. Omdat het met de hand gelaste roestvrij staal uitermate sterk is. Omdat het een esthetische blikvanger is. Voilà, deze nieuwe producten van hansgrohe laten u niet meer los.

Nieuwe ideeën van hansgrohe voor moderne keukens.
Design dat overtuigt: de breed vormgegeven spoelbakrand in L-vorm laat de mengkraan stralen en is als een podium voor uw kookkunsten.

Die passen in elke keuken

Eindelijk volledige planningsvrijheid! Maak kennis met de keukenspoelbak die bij uw eisen past. Verkrijgbaar als compacte versie voor het single huishouden of groot uitgevoerd voor de hobbykok, die van multitasking bij het watertappunt een feestje maakt. Met twee verschillende of twee even grote spoelbakken en naar keuze met geïntegreerd afdruipvlak. hansgrohe biedt voor nagenoeg alle keukens en gewoonten de passende spoelbak.

Breng in uw keuken nieuwe designmaatstaven aan

De esthetische vormgeving van het nieuwe spoelbakassortiment brengt in uw keuken stijlvolle accenten aan: de breed vormgegeven spoelbakrand laat spoelbak en bedieningseenheid optisch tot een eenheid versmelten. Zo behoudt u het overzicht en blijft u cool, ook als het er in uw keuken soms heet aan toe gaat. Het heldere, tijdloze design voegt zich harmonieus in specifiek vormgegeven keukens en kan met alle hansgrohe keukenmengkranen gecombineerd worden.

Geperfectioneerde functionaliteit

Met het nieuwe hansgrohe spoelbakkenassortiment in vijf verschillende afmetingen kunt u uw droomkeuken geheel naar eigen inzicht vormgeven. U kunt kiezen uit vele varianten en mogelijkheden: klassieke opbouw fonteinen, als onderbouwvariant onder het door u gewenste werkblad of vlak in het werkblad geïntegreerd.

Keuzestress? Maak dan kennis met onze spoelbakcombinaties. Zij vormen de perfecte drie-eenheid van spoelbak, keukenmengkraan met innovatieve bediening op de spoelbakrand en nieuwe sBox. Dankzij optimale afstemming van de componenten geniet u van de hoogste planningszekerheid.

Productnieuwheid door hansgrohe in granietzwart lood.
hansgrohe spoelbakken zijn er voor de vlak ingelaten en opliggende montage. Bijzonder minimalistisch zijn de onderbouwvarianten. Hier met twee spoelbakken in verschillende maten.

hansgrohe kwaliteit voor langdurig plezier in de keuken

Voor uw keuken kunt u het beste kiezen voor aanschaffen die vele, vele jaren meegaan. U hecht dus niet voor niets waarde aan robuuste kwaliteit die moeiteloos onderhouden kan worden. De nieuwe hansgrohe spoelbakken overtuigen niet alleen door design en functionaliteit, maar ook door materiaaldikte en ambachtelijke details. Naast het 1 mm dikke, met de hand gelaste roestvrij staal is het gedeelte van de kraandraagbank versterkt. Voor u betekent dat: de kraan wiebelt niet.

Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt