hansgrohe online tool en stijlzoeker

Met deze badkamerideeën vindt u uw droombadkamer

Gaat u renoveren of droomt u van een compleet nieuwe badkamer? Heeft u al ideeën, maar zou u graag nog wat professioneel stijladvies willen? Neem dan hier samen met ons de mogelijkheden door. De hansgrohe style finder helpt u om uw favoriete badkamerstijl te ontdekken. Kleuren, vormen, materiaalsoorten: in deze sfeervolle stijlwerelden past alles prachtig bij elkaar. Wat past bij u en uw huis?

Droombadkamers ontdekken

Verzoekplaatje badkamerinrichting

Hier ontdekken: woonideeën en stijlwerelden voor de badkamer

De inrichtingsmogelijkheden in de badkamer zijn oneindig. hansgrohe helpt u graag om de optimale badkameruitrusting te vinden. Een die in het interieur bij u thuis past. Een die uw uniciteit onderstreept. De hansgrohe droombadkamer-finder is een planningstool die inspireert. En een style finder waarmee u kunt plannen.

De speelse online tool vol met droombadkamers

Bent u naar een lichte wellness-zone aan het lonken die tot diepgaande ontspanning uitnodigt? Houd u van de Scandinavische stijl, die de oorspronkelijkheid van noordelijke landschappen in uw huis introduceert? Of toch meer van puristische elegantie – zoals u onlangs zag in een hotel? Nee. Eigenlijk voelt u zich het prettigst in de Oriëntaalse speelsheid van een hamam. De keuze is aan u ...

Tijd om uw droombadkamer te leren kennen en doelgericht te plannen

Zo werkt het: De twee sfeerfoto's die u hier ziet, laten elk een andere stijlwereld zien. Klik spontaan op de foto die u het meest aanspreekt (‘excentriek’ of ‘puristisch’?). Doe dat vervolgens nog een paar keer. Zo maakt u uw selectie per klik steeds specifieker. Tot slot presenteren wij u badkamers die ongetwijfeld bij u in de smaak zullen vallen. Blijf net zo lang doorgaan, tot u uw droombadkamer heeft gevonden.

Vindt u een bepaalde douche of mengkraan op de foto's mooi? Bij de afgebeelde hansgrohe producten vindt u bij de droombadkamers concrete informatie. U kunt deze liken en op een memolijstje zetten. Met dit lijstje en de informatie bent u perfect voorbereid als u naar een dealer gaat.

Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt