De moderne droomkeuken is gezellig

Met de woonkeuken wordt uw huis perfect

Sfeervolle vormgeving met ideeën uit de woonvertrekken veroveren de moderne keuken. Hierbij versmelten zinvolle functies tot een gezellige leefruimte, die tot een geliefd ontmoetingspunt wordt en ruimte aan persoonlijke stijlvoorkeuren geeft. Warme materiaalsoorten en meubels met individuele uitstraling zijn de trend. En innovatieve techniek maakt de ontspanningsplek compleet.

Woonkeuken met open keuken en woonkamer.
Purisme in de keuken gaat uitstekend samen met modern woondesign en wordt hier door afgestemde kleuren ondersteund. De houten vloer verbindt de beide zones perfect. (Foto ©Leicht)

De woonkeuken verbindt bereiden, genieten en relaxen

De trendkeuken doet een beroep op alle zintuigen: natuurlijke oppervlakken hebben een warme uitstraling en voelen bijzonder aan; meubeldesign uit het woongedeelte zorgt voor optische verfrissing. Populair is een interieurontwerp, waarbij comfortabele zitmeubels fraai integreren in een ingetogen gekleurde ambiance. In de keuken gaat deze woontrend gepaard met hoge eisen aan moderne functionaliteit voor de verschillende arbeidsprocessen. Hierbij vinden ook designaccenten rondom het aanrecht hun plekje. Want daar bevindt zich het kloppende hart van de keuken.

De keuken wordt tot extra woonruimte

De keuken met uitgekiende techniek wordt nu vaak gecombineerd met authentieke materialen, eveneens een trend. In het aanbod treft u zelfs meubelfronten aan, die metaal met patina interpreteren of cement in plamuurtechniek inzetten. De droomkeuken combineert hierbij gewilde hightech-apparaten met elegante meubels – bijvoorbeeld vitrines of hoogwaardige sideboards – die evengoed in de woonkamer zouden kunnen staan. Warme ingrediënten zoals tapijten, rustieke houtoppervlakken en steendecor completeren het succesrecept in de particuliere keuken. 

Koken is hot – de woonkeuken alleen maar consequent

Charmante verlichting en een optisch discrete afzuiging naar onderen toe, laten het kookeiland of de open bar met de huiselijke ambiance versmelten. hansgrohe keukenmengkranen brengen in deze interieurstijl accenten van de hoogste designkwaliteit aan. De keuken heeft zich dus van de puur functionele ruimte tot de kookstudio voor meer genot en meer samenzijn ontwikkeld. Dat stelt tevens hogere eisen aan de vormgeving, wat wederom blijkt uit de trend van de woonkeuken.

Oud en nieuw in de gezellige woonkeuken

Populair zijn keukens in een warme stijlenmix van oud en nieuw, die tot gezellig middelpunt van het leven uitgroeien. Zeer populair zijn natuurlijke oppervlakken.

Warme stijlmix kenmerkt de woonkeuken.
Van stijlvol rustiek tot aan de stijlenmix

Hier vindt u inspiratie voor de moderne woonkeuken

Modern keukenbad voor de woonkeuken.
Koken en genieten staan in het gezinsleven en met vrienden centraal. Een helder designstatement aan het aanrecht wordt tot hoogtepunt van de woonkeuken.

Moderne mengkranen maken de specifieke keukenstijl compleet

hansgrohe biedt een selectie esthetische en functionele keukenmengkranen en spoelbakken, die bij het individuele wonen passen en zich als minimalistische keukenhulpjes perfect in hun omgeving laten integreren. Zij drukken zich uit in ingetogen design, zonder op het gebied van functionaliteit enige compromissen te sluiten. Dat past in een inrichtingsconcept dat de keuken minder als werkplek en meer als woonruimte beschouwt.

Zo completeren granieten spoelbakken van hansgrohe in verschillende natuurlijke kleuren op sfeervolle wijze de trend van gedekte kleuren in de woonkeuken: de selectie in de kleurvarianten grafietzwart, steen- en betongrijs verbindt een huiselijke, warme uitstraling met hoogwaardig design en past perfect bij de trendy oppervlakken voor de droomkeuken. De rechthoekige vormgeving past uitstekend in elke moderne keukenambiance, maar blijft ingetogen in het totaalbeeld. Net als de innovatieve spoelbakcombinaties , waarbij een volledig nieuw bedieningsconcept tot de ‘innerlijke waarden’ behoort. De ergonomische greep op de spoelbakrand maakt het werk bijzonder gemakkelijk.

Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt