hansgrohe ComfortZone

Meer bewegingsvrijheid en comfort aan de wastafel

Veel bewegingsvrijheid aan de wastafel, ultiem bedieningsgemak en minder waterspatten: de hansgrohe ComfortZone biedt u meerdere voordelen tegelijk. Hij geeft aan hoeveel ruimte u tussen kraanuitloop en wastafel heeft. Met de ComfortZone vindt u de passende mengkraan voor het handen wassen, haren wassen of vullen van hoge vazen, flessen e.d.

Wat is de hansgrohe ComfortZone?

De hansgrohe ComfortZone in drie verschillende varianten.
De hansgrohe ComfortZone wil zeggen: verschillende kraanhoogtes en uitlooplengtes, passend bij uw individuele toepassing.

hansgrohe heeft talrijke mengkranen in verschillende hoogtes voor u in het assortiment. Aan u de taak om die kraan te kiezen, die u het meeste comfort in het leven van alledag biedt. De millimeteraanduiding in de naam van onze mengkranen staat voor de ComfortZone. Zo herkent u in één oogopslag welke mengkraanhoogte het beste bij uw wensen – en bij uw wastafel – past. Geniet met onze grote ComfortZones van nieuwe extra vrije ruimte.

De ComfortZone-pluspunten in één oogopslag:

  • hansgrohe badkamerkranen met ComfortZone zijn afgestemd op uw behoeften. Hun bediening gaat grotendeels op gevoel, hun design is hoogstaand en hun techniek geperfectioneerd. 
  • Hoge, deels draaibare mengkranen verschaffen u meer bewegingsvrijheid en ruimte: bijvoorbeeld bij het haren wassen boven de wastafel of bij het vullen van hoge vazen, flessen e.d.
  • Uiterst geschikte mengkraanoplossingen voor elke wastafel: voor inbouw- of opbouwwastafels, voor fonteinen of waskommen.

Vind uw persoonlijke favoriet met de juiste uitloophoogte:

De passende uitloophoogte voor uw individuele behoeften

De kleine hansgrohe ComfortZone schittert bijvoorbeeld in het gastentoilet. Daar waar hoofdzakelijk handen worden gewassen. De middelste mengkraanhoogte biedt voldoende bewegingsvrijheid voor dagelijkse handelingen zoals tanden poetsen of uw gezicht wassen. Wie van extra royaal houdt, kiest gewoon voor een mengkraan met extra hoge ComfortZone. U zult de nieuw verworven bewegingsvrijheid nooit meer willen missen.

hansgrohe mengkranen met ComfortZone kunt u zowel voor wandhangende wastafels als voor waskommen in onderbouw- of inbouwkasten gebruiken. Ook wat betreft het design is de keus aan u. Klassiek of modern: bij hansgrohe krijgt u voor verschillende stijlen de optimale ComfortZone.

Wij bieden u spatvrije combinaties met een uniforme stijl: daarvoor hebben wij bij veel gangbare wastafels de juiste ComfortZone vastgesteld. Dankzij de hansgrohe ComfortZone-test komt u er snel achter, welke ComfortZone het beste bij uw wastafel past.

Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt