hansgrohe CoolContact thermostaten

Wel zo veilig: koel van buiten, warm van binnen dankzij CoolContact

Dankzij de veiligheidstechnologie CoolContact blijft de thermostaat aan de buitenkant aangenaam koel. Dit maakt douchen nog veiliger. Waterregelaars die met deze koeltechnologie zijn uitgerust, kunnen altijd worden vastgepakt. Het voordeel van veiligheid 'aan de binnenkant' is dat de thermostaat kan worden aangeraakt zonder schrikken of pijn door uitstralende hitte. Vooral als je jonge kinderen hebt, is deze technologie een fijne uitkomst.  

hansgrohe badthermostaat met koel oppervlak.
Raak maar aan: met hansgrohe CoolContact blijft de behuizing van de thermostaat steeds aangenaam koel. De reden: gecontroleerde koudwatervoering.

Dankzij CoolContact blijft de thermostaat koel aan de buitenkant

Met hansgrohe CoolContact zijn de grijpgrage handjes van nieuwsgierige kinderen beschermd. En ook bij het op goed geluk tasten naar de regelaars ligt geen gevaar op de loer. Want dankzij deze veiligheidstechnologie wordt het koude water dat vanuit de leiding naar de thermostaat stroomt, doelgericht bij het oppervlak afgebogen. Zo blijft de behuizing aan de buitenkant steeds aangenaam koel. Het hete water komt niet eens in de buurt. Zo kan iedereen in het gezin zich vrij bewegen in de douche en in bad.

Zo werkt het: gecontroleerde koudwatervoering

Het instromende koude water wordt in het inbouwdeel van de thermostaat zo geleid dat het meteen achter de voor- en achterkant langs stroomt. Het stroomt van rechts naar links – in de richting van de thermostaatkardoes. Het hete water wordt vanuit de wandaansluiting direct en zonder omwegen naar de kardoes geleid. Het gemengde water stroomt, omgeven door koud water, uit de kardoes naar rechts, naar de uitloop. Het water stroomt daarbij langs de achter- en onderkant.

NIEUW: Ecostat E – zo kan het hele gezin zorgeloos douchen

hansgrohe heeft zijn innovatieve technologie in een hoogwaardige designthermostaat gegoten: Ecostat E. Deze thermostaat voor douche en bad overtuigt met de veilige binnenkant en het SoftCube-design: geometrische vormen met licht afgeronde hoeken. De eenvoudige bediening van de tastbare grepen en de duidelijke opschriften zijn vooral handig voor kinderen en senioren. Nog een veiligheidsfunctie van de Ecostat E: de SafetyStop-functie voor instelbare temperatuurbegrenzing. Hiermee kan het douche- en badwater niet te heet worden.

NIEUW: Croma E – maakt uw badkamer mooier, veiliger en comfortabeler

De Ecostat E maakt douchen met de nieuwe Croma E showerpipes veiliger dan ooit. En het systeem ziet er nog mooi uit ook, want de stevige hansgrohe doucheklassieker Croma heeft een hypermodern SoftCube-design. Met de heldere vlakken en licht afgeronde hoeken voelen de hoofd- en handdouche net zo goed aan als ze eruitzien. Croma E staat voor een fris design, intuïtieve bediening, doordachte functies en een aantrekkelijke prijs – en is perfect voor de gezinsbadkamer.
Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt