hansgrohe QuickClean

Minder kalk, meer plezier.

Kalkhoudend water, vuil, reinigingsmiddelen: uw badkameruitrusting moet een en ander doorstaan. hansgrohe maakt een einde aan vermoeiend schoonmaken. Vele douchekoppen en mengkranen van het premium merk zijn uitgerust met QuickClean-technologie, dat wil zeggen: u wrijft kalk en andere restanten er in een handomdraai af. Daarmee blijven uw hansgrohe producten langdurig functioneel en mooi.

QuickClean werkt bij douchekoppen en mengkranen. De kalk verdwijnt en het gelijkmatige straalbeeld blijft.

QuickClean: de snelle anti-kalk-functie

Voor de uiterst eenvoudige reiniging bevinden zich flexibele siliconen noppen op de perlator van de mengkranen en de straalopeningen van de douches. Het hoogwaardige en scheurvaste silicone kan gewoon met de vingers schoongewreven worden. Zo verdwijnt kalk en vuil als bij toverslag en u kunt altijd van een stralende omgeving genieten. Een mooie douchestraal tijdens het douchen en een gelijkmatige waterstroom bij het handen wassen is gewoon fijner.

Kom hier te weten hoe QuickClean bij hansgrohe douches werkt:

Ook bij wastafel, bad en bidet

En omdat QuickClean zo praktisch is, heeft hansgrohe talrijke producten met deze technologie uitgerust: wastafel- en badmengkranen, hoofd- en handdouches alsook bidetmengkranen.

QuickClean behoort tot de hansgrohe technologieën die voor een comfortabele en snelle reiniging en onderhoud zorgen. Hoe u hansgrohe producten bovendien efficiënt kunt reinigen, ervaart u in onze verzorgings- en reinigings-raadgever voor mengkranen en douches.

Kom hier te weten hoe QuickClean bij hansgrohe mengkranen werkt:

Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt