Individuele accenten aanbrengen

Trendy badkameraccessoires – voor een fijnere sfeer

Speciaal geselecteerde accessoires en lievelingsvoorwerpen transformeren uw badkamer in een eigen wellnessruimte. De persoonlijke decoratie creëert een onmiskenbaar eigen sfeer, helemaal naar eigen smaak. Hierbij worden geen grenzen aan de fantasie gesteld en is alles mogelijk: van souvenirs via designkrukjes tot aan vondsten uit de natuur.

Stijlvolle badkameraccessoires zorgen voor een gezellige sfeer.
Exclusieve accessoires creëren een huiselijke sfeer rond het bad.

Creëer een eigen sfeer met decoratieve badkameraccessoires

Decoratie met een persoonlijke tintje, gevonden op rommelmarkten of meegenomen uit het buitenland, verovert de badkamer. Deze collectors items ademen niet alleen geschiedenis uit; ze vertellen ook over uw persoonlijke voorkeuren, reizen en belangstelling voor cultuur uit de hele wereld. Populair zijn decoratieve objecten met etnische of folkloristische flair, vaak ook gevonden voorwerpen met patina: hun contrast met het strakke nieuwe design van de badkamerkranen en douches maakt die kleine objecten tot een lust voor het oog.

Mag het een beetje exotisch zijn?

Durf expressieve decoratieaccenten op speciale plekken in te zetten. Dat kunnen felle kleuren zoals van een exotische bazaar zijn, gedurfde trendy patronen, natuurlijke stoffen of objecten in etnostijl. Ook kleine meubels van onbehandeld hout zijn sfeervolle eyecatchers. Wie het helemaal in stijl wil afronden kan qua kleur afgestemde handdoeken in de badkamer hangen. Of men maakt handig gebruik van de herontdekking van traditionele tegelmotieven.

Decoratieve ideeën met hansgrohe

Charmante accenten kunnen ook met badkamertoebehoren en accessoires van hansgrohe worden aangebracht. De net zo smaakvolle als handige planchetten, schalen en haken onderstrepen de persoonlijke stijl in de badkamer.

Geef uw badkamer persoonlijkheid

Lievelingsspullen veranderen de badkamer in een individueel vormgegeven ruimte, die uitnodigt om lekker de tijd te nemen.

Badkameraccessoires trending: Souvenirs uit de vakantie.
Kleine spullen - groots effect

Decoratieve accessoires sieren de hele badkamer

Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt