Douchen met outdoor feeling

Avant-gardistische badkamer met stijlbepalend design en verbondenheid met de natuur

Natuur in de badkamer heft grenzen tussen binnen en buiten op. Oppervlakken met verschillende geometrische vormgeving kunnen creatief met elkaar gecombineerd worden en de asymmetrische vormen binnen harmoniëren met het landschap. De wisselwerking tussen hout, steen en glas drukt een bewuste stijlgerichtheid uit. Ook de mengkranen met exclusieve brons-optiek zijn specifieke kenmerken van avant-gardistisch badkamerdesign.

De natuur in de badkamer met grote ramen en elementen uit hout.
Creatieve en natuurlijke badkamer

Stijlrichting Avantgarde in de badkamer: met exclusieve materiaalsoorten en technologieën

Wilt u in de badkamer stijlbepalend design met natuur combineren? Haal dan met royale raamoppervlakken het volle groen van het landschap in huis en geniet van de unieke ruimtebeleving. Zo'n ambiance inspireert tot een creatief spel met asymmetrische vormen en bijzondere oppervlakken. Van hout, glas en steen ontstaan in elkaar overlopende elementen met elk hun eigen geometrie. Hoe gedurfde materiaalcombinaties toekomstgericht design bepalen, laten exclusieve en inspirerende badkamers uit de ‘Campbells Pocket Residence’ in Australië zien. Hier zijn twee ronde wastafels ingevat in houten sokkels en door een as van steen met elkaar verbonden. Het bad rust op een verhoging en een rond platform in bronsdecor omringt zijn hoofdeinde. Brede houten treden dienen als instap. En de vensterpui aan maar liefst twee zijden haalt de natuur naar binnen.

Natuurlijke badkamerinrichting en innovatieve mengkranen met speciaal oppervlak 

Individueel vervaardigde mengkranen uit de hansgrohe serie PuraVida vervolmaken de vormgeving in de avant-gardistische badkamer. Een speciaal oppervlak in brons-optiek veredelt de vloeiende lijnen van de organisch gevormde wastafel- en badmengkranen. Binnenin zorgt innovatieve technologie voor comfortabel watergenot en een ecologisch verantwoorde omgang met grondstoffen.

Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt