De nieuwe Avantgarde in de badkamer

Avantgarde in de badkamer: Prikkelend design en moderne technologie

Avantgarde in de badkamer is een expressie van de durf om uit te komen voor een eigen smaak en plezier in toonaangevend design. In een stilistisch pure ambiance komen exclusief design en intelligente functionaliteit samen. De puristische architectuur laat natuursteen, stijlvol keramiek en exclusieve mengkranen fraai tot hun recht komen. Deze sfeer van geconcentreerde elegantie nodigt uit tot lekker de tijd te nemen en genieten.

Badkamer in puristische stijl met breed glazen front naar de tuin.
Avantgarde-badkamer, met passie ontworpen

Avant-gardistisch badkamerdesign inspireert tot een sensuele, moderne stijl

Houdt u van het zinnelijke effect van moderne architectuur in een omgeving die dichtbij de natuur staat? Ontwerp uw badkamer als ontspanningsruimte met een kamerbreed glasfront. Dat verbindt het puristische badkamerinterieur met het tuinlandschap. In een luchtige, tot het wezenlijke geconcentreerde ambiance is het gemakkelijk om te ontspannen. De wastafel, het vrijstaande bad en een inloopdouche zijn op grote natuursteentegels gegroepeerd tot een ontspanningsplek met wellness-sfeer. Met een zitplek in de buurt van het raam en een fijn uitgevoerd planchet voor persoonlijke voorwerpen heeft de badkamer tevens woonkarakter en nodigt hij uit tot langer verblijven.

Stijlbewuste inrichting van de ruimte en technologische innovatie in balans

Stijlbepalend badkamerdesign is bij hansgrohe onlosmakelijk verbonden met technologische perfectie en bedieningscomfort. Mengkranen uit de serie PuraVida brengen met vloeiende vormen en de organische verbinding van chroom en wit schitterende accenten aan in de zelf vormgegeven badkamer. Het sensuele samenspel van vorm en structuur harmonieert met de badkamerkeramiek. Lichte tegels in groot formaat en plafondvlakken van sierbeton of zuiver wit pleisterwerk ronden de sfeeromgeving af. Op een centrale positie structureert de Showerpipe Rainmaker Select de ruimte. Naast hun levendige wit-chroom-optiek zorgt functionele perfectie voor comfortabel watergenot.

Avantgarde in de badkamer in wit en grijs

Een plek dichtbij de natuur om lekker lang te ontspannen: in de zinnelijk vormgegeven badkamer staat de Showerpipe Rainmaker Select met zijn levendige wit-chroom-optiek in het centrum.

Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt