Voor ongecompliceerde types

Huiselijke badkamer met frisse kleuren en een praktische inrichting

Een huiselijke badkamer zorgt voor individuele accenten in de nieuw ingerichte of zorgvuldig gerenoveerde woning. Met een licht interieur wint de badkamer aan ruimtelijk effect. Accessoires in koele blauwtinten zorgen tevens voor een frisse sfeer. De heldere lijnen van een functionele inrichting vormen de achtergrond voor de tijdloze elegantie van hoogwaardige mengkranen.

Gezellige badkamer met fris design en moderne badkuipen.
Frisse accenten met pastel en chroom

Huiselijke badkamer met licht interieur en functionele inrichting

Wilt u in uw huis een huiselijke badkamer met frisse designaccenten op een kleine ruimte inrichten? Kies dan voor lichte kleuren om het effect van daglicht te versterken en de sfeer op te halen. De combinatie van zuiver wit met hemelblauwe pasteltinten compenseert het kleine oppervlak en verbetert het ruimtelijke effect onder het schuine dak. Ruimtebesparend design brengt bad en douche samen. Bij de inrichting geven vormen met rechte lijnen en moderne functionaliteit de toon aan. Accessoires voor de douche vinden hun plekje in een smalle wandnis en compacte badkamermeubels houden alles op orde bij de wastafel. Witte tegels en de ovaal gevormde opbouw wastafel zijn onderdelen van traditioneel badkamerdesign. Decoratieve elementen in frisse blauwtinten en mengkranen in glanzend chroom dienen als blikvangers voor de klassieke achtergrond.  

Tijdloos design en moderne technologie in de huiselijk ingerichte badkamer

De mengkranen uit de hansgrohe serie Focus passen met hun tijdloze design harmonieus in de huiselijke sfeer met de praktische inrichting. In de douchezone nodigt de elegante Showerpipe uit de hansgrohe serie Raindance uit tot veelzijdig watergenot met een grote hoofd- en handdouche. Innovatieve technologie zorgt hierbij voor ergonomisch comfort en een efficiënte omgang met grondstoffen.

Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt