Veel licht en huiselijk

Huiselijke badkamer met lichte kleurencombinaties en natuurlijke inrichting

Een grote ruimte onder een schuin dak biedt ruimte aan een huiselijke badkamer. Wanden in zuiver wit en een lichte houtvloer nemen het daglicht op en versterken zijn effect. In deze vriendelijke ambiance wint een rechtlijnige inrichting door een levendig houtdecor aan natuurlijkheid. Met de organische combinatie van vorm en functionaliteit zorgen de mengkranen voor moderne accenten.

Gezellige badkamer met natuurlijke ambiance en nobele baden.
Grote badkamer met wellness-sfeer

Badkamer met open karakter en natuurlijke elegantie

Wilt u in uw nieuwe of elegant gerenoveerde woning een huiselijke badkamer met een gezellige sfeer creëren? Maak gebruik van de grote hoeveelheid ruimte onder het dak en ontwerp een badkamer met de flair van een kunstenaarsatelier. Zuiver wit bepleisterde of betegelde wanden en de lichte natuurtint van de vloerdelen versterken het daglicht. In dit vriendelijke interieur komt de inrichting licht en functioneel over. Badkamermeubels met houtdecor, accessoires in natuurlijke tinten en een rustiek tapijt brengen individuele accenten aan op geometrisch duidelijke vormen. Grote dakramen breken het schuine oppervlak en halen de natuur naar binnen. De open verbinding met de slaapkamer laat de levenszones met elkaar versmelten en benadrukt het woonkarakter.

Badkamer in huiselijke stijl met moderne mengkranen voor efficiënt watergenot

Met hun exact uitgevoerde en natuurlijke design brengen de mengkranen uit de hansgrohe serie Talis levendige accenten in de huiselijk ingerichte badkamer. In de lichte ambiance met strakke lijnen komen de chroomglanzende oppervlakken elegant tot uitdrukking. Aan de wastafel bedient u het water eenvoudig met een drukknop (Select). In de douchecabine met fijn beslag is het lekker ontspannen. De grote hoofddouche en de handdouche uit de serie Raindance verwennen u met afwisselend, comfortabel doucheplezier.

Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt