Voor familiemensen

Huiselijke badkamer met moderne inrichting voor hedendaags watergenot

Een huiselijke badkamer biedt ontspannen watergenot voor het hele gezin. Aarde-pasteltinten en natuurlijke materialen zorgen voor een warme sfeer. De functionele inrichting wint door stijlvolle houtelementen en elegante accessoires aan eigenheid. Een symmetrisch ruimteconcept benadrukt het rechtlijnige design en harmonieert met de gereduceerde vorm van de mengkranen.

Gezellige badkamer met warme houttinten.
Huiselijke inrichting in de moderne badkamer

Gezinsbadkamer met wellness-sfeer en natuurlijke elegantie

Wilt u in uw nieuwe of zorgzaam gerenoveerde woning een huiselijke badkamer met een warme sfeer inrichten? Plan bij een rechthoekige plattegrond een symmetrische ruimte-indeling om de beschikbare ruimte zo goed mogelijk te benutten. Links en rechts van het midden is aan elke zijde een identiek uitgeruste wastafel gemonteerd. Badkamermeubels van hout, wastafels met rechte lijnen en chroomglanzende mengkranen liggen fraai gespiegeld aan weerszijden. Het ingebouwde bad ligt in het uiteinde van de ruimte. Links en rechts bieden praktische aflegvlakken ruimte voor accessoires. Lichte kleuren in aardetinten geven de ambiance warme natuurlijkheid. Lampen in landhuisstijl en zorgvuldig gearrangeerde accessoires benadrukken de eigen stijl, zonder het interieur te verstikken.

Moderne mengkranen voor efficiënt waterplezier in de gezinsbadkamer

Met hun gereduceerde vormentaal brengen de mengkranen van hansgrohe serie Metris elegante accenten aan in de huiselijke badkamer. De licht gewelfde lijnen en oppervlakken in glanzend chroom harmoniëren met het warme badkamerdesign. Innovatieve hansgrohe technologieën in de mengkranen zorgen voor een comfortabele en milieuvriendelijke omgang met water.

Moderne mengkranen in een warme omgeving

In de huiselijke gezinsbadkamer vormen houtelementen en aardetinten de achtergrond voor het gereduceerde design van de chroomglanzende mengkranen.

Gezellige badkamer met houten elementen en baden in chroom.
Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt