Gevoel van thuiskomen in de badkamer

Warme huiselijke badkamer met houten oppervlakken en individuele accessoires

In de huiselijke badkamer zorgt de vormgeving met hout voor een warme sfeer. De wastafel van robuust grenenhout vormt het ideale platform voor wit badkamerkeramiek en elegante mengkranen. In moderne architectuur heeft levendige houtstructuur een verzachtende werking op het broze karakter van sierbeton of grof stucwerk. Het natuurlijke materiaal maakt de badkamer tot individuele wellness-oase.

Levende badkamer met vloerplaat, rustige zone en lichte sfeer.
Droombadkamer: huiselijke vormgeving met hout

Creatieve badkamerideeën en harmonieus afgestemd design in de huiselijke badkamer

Wilt u een woonbadkamer met een ruime indeling die als privé wellness-oase dient? Creëer dan met hout, stof en individuele decoratie-elementen een huiselijke badkamer met uitnodigend interieur. Een ruime plattegrond maakt de ruimtelijke scheiding van de functionele zone met toilet en bidet van de wellness-zone met bad, douche en wastafel mogelijk. Naast het waterplezier nodigt een gezellige terugtrekplek uit om zittend of liggend even na te genieten. Hout biedt u de ideale voorwaarden voor creatief badkamerdesign: de natuurlijke flair van prettig aanvoelende vloerdelen geeft de hele ruimte een warme uitstraling. De inbouw van verhogingen varieert met ruimteniveaus en creëert lievelingsplekjes om lekker te ontspannen. Tussen lichte kussens en decoratieve elementen – als een fotogalerij met lievelingsmotieven – is het heerlijk ontspannen.

Designmengkranen en badkamerkeramiek in het juiste licht gezet

Grote ramen of toegang tot tuin of terras breiden de belevingszone van de woonbadkamer uit. In ruimtes zonder daglicht zorgt een individueel geplande verlichting voor een huiselijke sfeer. Optimaal licht zet de fijne lijnen van elegante keramiek en de wit-chroom-oppervlak exclusieve mengkranen fraai in scène. Met zijn zinnelijke design integreren PuraVida mengkranen van hansgrohe harmonieus in het totaalbeeld. Het royale douchesysteem haalt watergenot naar het middelpunt van de ruimte.

Ruimteconcepten en decoratietrends in de woonbadkamer

In de huiselijk ingerichte badkamer staat het wellness-aspect centraal. Warm hout harmonieert met witte badkamerkeramiek en mengkranen in glanzend wit-chroom.

Ideeën voor de compositie met hout in een gezellige badkamer.
Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt