Voor jongeren en mensen die jong zijn gebleven

Eerste eigen badkamer met fris design en modern comfort

Voor een eerste eigen badkamer willen jongvolwassenen een hoogwaardige inrichting en technologische efficiëntie zonder een hoge financiële belasting. Architectuur met een jeugdige uitstraling wordt bereikt door heldere lijnen en een specifiek eigen kleurenconcept. In een niet-pretentieuze omgeving ontstaat fris badkamerdesign met een zowel functionele als levendige uitstraling.

Fris design voor jongvolwassenen

De eerste eigen badkamer: creatief en to-the-point

Gaat u uw eerste eigen badkamer inrichten en wilt u modern watergenot met fris design? Met intelligente badkamerideeën kunt u ook kleine ruimtes voorzien van een functioneel en tegelijkertijd levendig interieur. Helder daglicht laat de ruimte groter lijken en de inloopdouche zorgt voor bewegingsvrijheid. De gedurfde combinatie van grote natuursteentegels, klassieke witte tegels en een mozaïek in fris groen heeft een pittige en vitale uitstraling. Decoratief geplaatste accessoires in houtdecor vormen de omlijsting voor een creatieve mix van materialen en texturen. Op wit badkamerkeramiek zorgen volmaakt gevormde mengkranen in chroom voor de ergonomische omgang met water.

Fris badkamerdesign met elegante en technologisch innovatieve mengkranen

De heldere lijnen en een slank kraanhuis onderstrepen het levendige badkamerdesign. De expressieve Crometta Showerpipe markeert het middelpunt van de ruimte en staat garant voor veelzijdig doucheplezier. Achter hun moderne design verbergen de mengkranen innovatieve technologieën voor efficiënt en comfortabel watergenot.

Je eerste eigen badkamer ontwerpen

In de jonge, frisse badkamer vormen verschillende materialen en vormen een coole mix. Lineaire kranen benadrukken de koele frisheid van de kleuren.

rechtlijnige kranen en groene tegels vormen samen een fris geheel in de nieuwe badkamer
Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt