Voor liefhebbers van klassiek

Klassieke badkamer met nostalgisch design voor modern waterplezier

Een klassieke badkamer wekt traditionele badhuiscultuur tot leven. Met zijn nostalgische charme maakt Classic-design zowel een speelse als elegante indruk. Witte badkamerkeramiek, hout en licht gewelfde mengkranen verbinden zich harmonieus in een luchtige, lichte ambiance. Achter de retro-look zit moderne technologie voor modern en comfortabel watergenot verborgen.

Klassiek ontworpen badkamer met vrijstaand bad.
Vintage met speelse elegantie

Klassieke vormen, goud-optiek en elegant wit in de badkamer

Ziet u uw badkamer voor u als uw individuele leefgebied met nostalgische flair? Laat u dan door traditioneel stijlbewustzijn leiden en ontwerp een badkamer met speciaal geselecteerde accessoires in klassieke stijl. In een ruime ambiance met lichte sfeer nodigen verschillende belevingszones uit tot lekker de tijd te nemen. Met een vrijstaand bad, een inloopdouche en een rustzone in de stijl van een beglaasde veranda haalt u de luxe van exclusieve badkamercultuur in uw huis. De ingetogen elegantie van witte badkamerkeramiek en de qua kleur harmoniërende wand- en vloervormgeving biedt de ideale achtergrond voor klassieke interieurdetails. Antieke zitmeubelen met fijne leren bekleding en sierlijke commodes en bijzettafeltjes in vintage-stijl zijn de decoratieve elementen van nostalgisch design.

Nostalgische mengkranen voor modern watergenot in de klassieke badkamer

In het hoogwaardige Classic-interieur benadrukken goudaccenten de harmonie van hout, natuursteen, keramiek en glanzend chroom. Dit stijlvolle decor maakt nostalgische mengkranen tot hoogtepunten in klassiek badkamerdesign. Met hun karakteristiek gewelfde vormen verwijst de hansgrohe serie Metropol Classic naar de speelse charme van oorspronkelijke badhuiscultuur. Tegelijkertijd zorgt de verbinding tussen traditionele elegantie en innovatieve technologie voor efficiënt watergenot.

Klassieke mengkraan in de nostalgische badkamer

Speelse mengkranen harmoniëren met een licht interieur. Glanzend chroom met goudaccenten brengt schitterende accenten aan in de traditioneel ingerichte badkamer.

Wasbak met gouden accenten in een klassieke badkamer.
Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt