Een moderne interpretatie van klassiek

Klassieke badkamer traditioneel ingericht voor modern watergenot

In moderne architectuur wordt een klassieke badkamer opnieuw geïnterpreteerd. Hierbij genereert de heldere geometrie bekoorlijke contrasten met de traditionele inrichting. Het oorspronkelijke karakter van houten vloeren komt in ruimtes met lichte wanden en plafonds bijzonder goed tot zijn recht. Bij het klassieke badkamerdesign passen opbouw wastafels met afgeronde contouren en een vrijstaand bad.

Klassieke badkamer nieuw geïnterpreteerd met houten vloer.
Traditioneel design in de moderne badkamer

Klassieke interieurstijl en moderne technologie in de stijlvolle badkamer

Houdt u van de heldere lijnen van moderne architectuur en hebben tegelijkertijd een hart voor klassiek badkamerdesign? Door het samenspel van rechtlijnige ruimtelijke geometrie en een traditionele inrichting wordt een klassieke badkamer nieuw geïnterpreteerd. Zuiver witte en in pastelkleurige grijstinten betegelde wanden staan in een elegant contrast met warme, naturel gelaten houten vloerdelen. En de speelse decoraties in zachte tinten stralen een nostalgische flair uit. Ook de comfortzone met vrijstaand bad en licht afgeronde opbouw wastafel is geïnspireerd door traditioneel badkamerdesign. In het midden van de ruimte zorgt een inloopdouche voor verfrissend watergenot. Een chaise longue in fraai retro design nodigt uit om na het douchen lekker te ontspannen.

Comfortabel en efficiënt plezier in de klassieke badkamer

De mengkranen uit de hansgrohe serie Metris Classic zijn prachtig van lijn en daarmee ideale partners voor de klassieke inrichtingsstijl. Het ingetogen design interpreteert de flair van traditionele vormen op moderne wijze en herbergt innovatieve technologie voor een efficiënte omgang met water. De douchezone is ook groot genoeg voor waterplezier voor twee. De ronde hoofddouches Raindance Classic harmoniëren met het interieur en zorgen voor modern douchegenot.

Klassiek badkamerdesign bij de wastafel

Chroomglanzende mengkranen zijn prachtige blikvangers in de klassieke inrichtingsstijl. Ronde opbouw wastafels in wit harmoniëren hierbij met de heldere lijnen van slanke wastafelmengkranen.

Gebogen baden in klassieke stijl op wit keramiek.
Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt