Natuursteen ontmoet chroom

Stijlvolle droombadkamer met chique indeling

Een chique droombadkamer zorgt met een open ruimteconcept voor bewegingsvrijheid. De puristische architectuur maakt gebruik van hoogwaardige materiaalsoorten en vermijdt afleiding door speelse interieurdetails. Oppervlakken van luxe natuursteen, exclusieve keramiek en elegante mengkranen bepalen het design. Innovatieve technologie maakt efficiënt en comfortabel watergenot mogelijk.

Luxe badkamer met heldere inrichting in koele natuursteen
Puristische, elegante droombadkamer

Badkamer stijlvol inrichten met kostbare inrichtingselementen en innovatieve technologie

Wilt u graag een stijlvolle droombadkamer met een heldere sfeer en puristische vormentaal? Kies dan voor de uitstraling van luxe natuursteen, elegante keramiek en hoogwaardige mengkranen om uitdrukking te geven aan uw stijl. In een rechte ruimte kunt u uw badkamer stijlvol inrichten, door een doorlopende, barrièrevrije wellness-zone met bad, douche en wastafel te creëren. Door toepassing van grote marmeren tegels met fraai variërende oppervlaktestructuren heeft de architectuur een stijlvolle en royale uitstraling. Ingetogen kleurovergangen en het afzien van kleine decoraties zijn kenmerken van gereduceerd design, waarvan u kunt genieten zonder voortdurend afgeleid te worden. Met elegant geïntegreerde, symmetrisch aangebrachte opbergruimtes creëert u veel ruimte voor dagelijks te gebruiken voorwerpen en houdt u altijd een opgeruimd interieur.

Chique droombadkamer met geometrische vormentaal

In deze droombadkamer vormt een nauwgezette vormentaal de ideale achtergrond voor het elegante silhouet van witte badkamerkeramiek en chroomglanzende mengkranen. Voor de wastafel of het bad: de mengkranen uit de hansgrohe serie Metropol benadrukken de esthetiek van de 90-graden-hoek en brengen met efficiënte technologie fraaie hoogtepunten aan in de moderne ambiance. In het uiteinde van de ruimte nodigt een groot douchesysteem uit tot veelzijdig waterplezier.

Chique droombadkamer met elegante mengkraan

De basis van luxueus marmer brengt de lijnen van de mengkraan perfect tot uitdrukking. Het geometrisch exacte design benadrukt het puristische ruimteconcept.

Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt