Voor kwaliteitsbewuste mensen

Stijlvolle badkamer met individueel design en hoogwaardige uitrusting

Moderne architectuur biedt de passende omlijsting voor een individueel geplande en stijlvol ingerichte badkamer. Speciaal geselecteerde materiaalsoorten met verschillende oppervlaktestructuren vormen de basis van een hoogwaardig interieur. Door het creatieve gebruik van de ruimte ontstaat een exclusieve wellness-oase in de badkamer. Innovatieve technologieën zorgen hierbij voor efficiënt watergenot.

Persoonlijke wellnessoase in premium badkamer.
Exclusief watergenot in de stijlvolle badkamer

Badkamerdesign met hoogwaardige materialen en ergonomische functionaliteit

Heeft uw nieuwe huis een moderne architectuur en wilt u een chique badkamer als uitdrukking van uw eigen stijl? Ontwerp dan een interieur met hoogwaardige inrichting en zet hierbij creatief verschillende materialen in. Een vloer van donkergrijs natuursteen vormt de elegante basis voor de persoonlijke ontspanningsruimte. Grote wanden met tegels in modern houtdecor onderstrepen het exclusieve effect en geven de ambiance tegelijkertijd een warme uitstraling. Een verhoging zorgt voor afwisseling in de ruimte: en ontsluit extra vormgevingsruimte. Veel ruimte in de verhoging is gereserveerd voor het bad, dat daarmee centraal in de wellness-zone ligt. Tijdens het baden kan men heerlijk naar buiten kijken en van rustige momenten genieten. Een inloopdouche en een wastafel voor twee maken de chique inrichting compleet.

Innovatieve technologieën en ergonomisch comfort voor efficiënt watergenot

De innovatieve vormentaal van de hansgrohe Talis mengkranen staat voor ongelimiteerd bedieningscomfort en een duurzame omgang met ressources. Aan de wastafel bedient u het water eenvoudig met een drukknop (Select). Met zijn stijlvolle vormen past douchesysteem Rainmaker Select uitstekend in deze exclusieve designomgeving. De geraffineerde grote hoofddouche met glazen straalplaat voorzien van witte ondergrond zorgt voor esthetisch genot en afwisselend waterplezier.

Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt