Aardetinten, chique uitrusting

Een chique badkamer met warme kleuren en hoogwaardige inrichting

In een badkamer met stijlvolle inrichting zorgen harmonieuze kleurencombinaties voor een warme sfeer. Lichte vlakken en donkerbruin vullen elkaar aan en vormen een interieur waarin u zich makkelijk thuisvoelt. Hoogwaardige materialen en exacte lijnen stralen tevens een evenwichtige elegantie uit. Een grote douchezone met zitgelegenheid voor veelzijdig watergenot.

Nobele badkamer met grote douche en elegante doucheset.
Ultiem genot met grote comfortdouche

Stijlvol badkamerdesign met warme kleuraccenten en hoogwaardige inrichting

Wilt u een stijlvolle badkamer met hoogwaardig interieur inrichten voor een warme wellness-sfeer? Kies dan in een badkamer met kleine ramen voor harmonieuze kleurencombinaties om de ruimtelijkheid te vergroten. Een lichte vloer met grote tegels en zuiver witte wanden zijn goede dragers van intense kleurcontrasten. De badkamermeubels in donkerbruin stralen voor de pastelkleurige achtergrond een warme elegantie uit. Met hun heldere ontwerp maken de interieurobjecten een fijnzinnige en lichte indruk. Hun donkere romp stabiliseert enerzijds de ruimte en biedt anderzijds ruimte aan decoratieve accessoires in wit en zachte natuurtinten. Bij de wastafel en op de vensterbankjes brengen klein mozaïeksteentjes in gedempte aardetinten fraaie accenten aan.

Elegante doucheset voor comfortabel watergenot in chique douchezone

De smalle ruimte komt uit op een royale douche. Achter de donkere douchewand van glas opent zich een klein wellness-gedeelte met een chroomglanzende doucheset in het midden. De hansgrohe handdouche Raindance Select is een veelzijdig verwenner: met drie straalsoorten. Twee muurbankjes met zitvlakken van mozaïek in bruintinten nodigen uit tot relaxen. De douche is gehuisvest onder een schuin dakgedeelte dat eveneens is bekleed met dezelfde donkere mozaïeksteentjes. Hierbij ontstaat een beschutte ontspanningsplek met een gemoedelijke sfeer.

Altijd goed advies

Kranen en douches van hansgrohe kopen in de buurt